0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Şubat 2018 Cumartesi 11:35:00 - Güncelleme:17 Şubat 2018 Cumartesi 11:41:00

Galatasaray'a dünya çapında sponsor: Jeunesse Global

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ilk sponsorunu buldu. Sarı-Kırmızılılar, Jeunesse Global ile anlaşma imzaladı. Töre önümüzdeki günlerde Türk Telekom Stadı'nda yapılacak.

Şafak Gözmen - Özel Haber

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, seçilmeden önce takıma dünya çapında sponsorlar kazandıracağını vadetmişti.

Cengiz, görevde henüz 1 ayını doldurmadan ilk icraatını gerçekleştirdi. Sarı-Kırmızılılar, 2010 yılında ABD'de kurulan ve yıllık 2 milyar dolardan fazla bir gelire sahip olan Jeunesse Global ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Taraflar arasındaki tüm resmi işlemler gerçekleşti. İmza töreni önümüzdeki günlerde Türk Telekom Stadı'nda yapılacak. 

DETAYLAR TÖRENDE AÇIKLANACAK 

9 ay önce Türkiye pazarına giren ve her geçen gün büyüyen Jeunesse Global ile çorap sponsorluğu için anlaşıldı. Ayrıca Türk Telekom Stadı'ndaki reklam panolarında şirketin reklamları yapılacak. Anlaşmanın detayları hafta içi Türk Telekom Stadı'nda yapılacak olan imza töreninde açıklanacak. Galatasaraylı futbolcuların sahaya çıktığı çoraplarda şirketin ismi yazacak. Şirketin Galatasaray'ı seçmesindeki en büyük  neden ise Avrupa'da ve dünyada tanınır bir takım olması olarak belirtildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX