0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Nisan 2019 Pazartesi 15:09:00 - Güncelleme:15 Nisan 2019 Pazartesi 17:39:00

Galatasaray yönetimi MHK Başkanı Sabri Çelik ile bir araya geldi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile birlikte 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, derbi kararlarına tepki göstermek adına toplantı haline geçti. Yönetim hiç vakit kaybetmeden bugün MHK (Merkez Hakem Kurulu) ile görüşme kararı aldı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Galatasaray yönetiminde Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay derbinin ardından harekete geçti. Hakem Ali Palabıyık ve VAR odasının kararlarına tepkili olan Galatasaray cephesinde tepki hazırlığı başladı.

1-1 sona eren Fenerbahçe derbisine hakem Ali Palabıyık'ın kararları damga vururken, Galatasaray camiası da, yönetimin kulübün haklarını savunmasını istedi.

YÖNETİM TÜRK TELEKOM STADYUMUNDA TOPLANDI

Galatasaray yönetiminin ise bu konuda yoğun mesai harcadığı öğrenildi. Başkan Mustafa Cengiz ile birlikte 2.Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın kulüp profesyonelleri ile Türk Telekom Stadyumu'nda toplantı halinde olduğu öğrenildi.

Sarı kırmızılı yönetimin Galatasaray kültürü ve kurumsal kimliği çerçevesinde tepkisini ortaya koymak adına doğru yol haritasını belirleyip kısa süre içerisinde kamuoyu ile de paylaşacağı öğrenildi.

GALATASARAY YÖNETİMİNDEN MHK ÇIKARMASI

1-1 sona eren Fenerbahçe derbisine hakem Ali Palabıyık'ın hataları damga vururken Galatasaray yönetimi bugün saat 16:00'da hiç vakit kaybetmeden MHK (Merkez Hakem Kurulu) ile görüşme kararı aldı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 2.Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, MHK Başkanı Sabri Çelik ile bir araya gelecek.

Sarı kırmızılı yönetim MHK'da yapacağı bu zirvede derbide yaşanan hakem hataları ile alakalı tepkilerini ve şikayetlerini dile getirecek.

(Futbol Arena)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX