0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Temmuz 2018 Cumartesi 10:45:00 - Güncelleme:21 Temmuz 2018 Cumartesi 10:52:00

Galatasaray Badou Ndiaye'yi her an açıklayabilir

Geçen sezon devre arasında 16 milyon euroya İngiliz ekibine satılan Badou Ndiaye, Cim-Bom’a dönmekte ısrarlı olunca, Stoke City’nin kiralamaya onay verdiği belirtildi. Arada ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

ÖNÜMÜZDEKİ sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceği için kaliteli bir kadro kurmak ve orta alanını takviye etmek isteyen Galatasaray, devre arasında 16 milyon euroya Stoke City’ye sattığı orta saha oyuncusu Badou Ndiaye’yi kiralamak için İngiliz kulübünün kapısını çalmıştı. Premier Lig’den düşen Stoke City ise 27 yaşındaki oyuncuyu kiralamaya yanaşmıyordu.

İNGİLİZ temsilcisi Israrla Badou Ndiaye’ye kendi ülkesinden teklifler olduğunu bu oyuncuyu satacağını öne sürüyordu. Eski gözağrısı ile yıllık 2.75 milyon euroya anlaşan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek isteyen Senegalli’den Stoke City’ye baskı yapmasını istemişti. İngiliz basını Ndiaye’nin baskıları sonucu Stoke City yönecilerinin yumuşadığını ve kiralamaya onay verdiğini öne sürdü.

TEKNİK direktör Fatih Terim’in ısrarla istediği Ndiaye’de mutlu sona ulaşılması üzerine Imbula transferi de gündemden kalktı. Oyunun hem hücum hem de defansif yönünü iyi oynayabilen Ndiaye, G.Saray’a Osmanlıspor’dan 7.5 milyon euroya gelmişti. Stoke ile ufak pürüzlerin olduğu, bunların da giderilmesinden sonra transferin resmen açıklanması ve Ndiaye’nin bir kaç gün içinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

(Star)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX