0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Ocak 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:15 Ocak 2019 Salı 08:00:00

Fırtına'dan Onur'a veda töreni

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, emeklilik kararı alan Onur’a veda töreni yapabileceklerini söyledi. Şahin, “Yönetimde oturup konuşuruz. Onay çıkarsa neden olmasın” dedi.

GÜNEŞ

BİZE HİZMET ETTİ

TRABZONSPOR Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, futbolu bırakma kararı alan Onur Kıvrak hakkında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli kalecinin kararının kendilerini bağlamadığının altını çizen Şahin, veda töreniyle ilgili ise şunları söyledi: “Futbolu bırakma kararı kendi kararıdır. Trabzonspor olarak Onur'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yönetimde oturup konuşuruz. Onay çıkarsa neden olmasın. Onur da bize hizmet etmiş bir futbolcu.”

OLCAY İÇİN ZAMAN VAR

OLCAY Şahan’ın da takımdan gönderileceğini belirten Haluk Şahin, “Asbaşkanımız Mehmet Yiğit Alp, Başkan Yardımcımız Ertuğrul Doğan ve başkanımız Ahmet Ağaoğlu transfer yasağı konusuyla yakından ilgileniyor. Balıkesirspor Baltok maçının sonrasında bu durum netlik kazanır. Olcay ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Olcay için ay sonuna kadar zamanımız var. Kucka'nın transferi konusunda da Parma ile görüşmeler sürüyor” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX