0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Şubat 2019 Pazartesi 12:57:00 - Güncelleme:18 Şubat 2019 Pazartesi 13:05:00

Fenerbahçe'nin Mesut Özil hayalı gerçek oluyor

Bu sezon taraftarlarını bir hayli üzen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil'i transfer ediyor.

Arsenal ile bağlarını koparan, ligde en sonra Cardiff City maçında görev alan Mesut Özil için bomba bir iddia ortaya atıldı.

SOHBET MESUT ÖZİL TRANSFERİNE GELDİ

Sezon sonunda Arsenal’den ayrılması kesinleşen süper yıldız için İtalyan basını her ne kadar ‘Yeni takımı İnter’ diye yazsa da Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye imza atacağı ifade edildi. ‘Topçuların’ tecrübeli teknik direktörü Unai Emery ile yıldızı barışmayan ve satış listesine konan Mesut’un önümüzdeki sezon ‘Çubukluyu’ giyeceği öğrenilirken, Fenerbahçe Kulübü ile bağlantıları güçlü olan bir FIFA Menajerinin yakın zamanda Comolli’yle bir araya geldiği ve Mesut transferinden de söz edildiği belirtildi.

'BAŞKANIMIZ BU İŞİ BİTİRDİ'

Başkan Ali Koç’un sponsorlar aracılığıyla Mesut Özil’e imza attıracağı ciddi bir şekilde konuşulurken, Arsenal’in bu transferde zorluk çıkarmayacağı ve 28 yaşındaki oyuncunun maaşından kurtulmak için gereken kolaylığı sağlayacağı anlaşıldı. Yakın çevresine ‘Mesut Özil transferi yüzde 80 bitti’ söylemlerinde bulunan Comolli’nin ‘Arsenal uygun bir bonservis bedeliyle onu biz vermeye hazır başkanımız bu işi bitirdi’ ifadelerini kullandığı iddia edilirken, Mesut’un son paylaşımları ve beğenilerinin bu sinyalleri vermesi Fenerbahçe camiasını da bir hayli heyecanlandırdığı gözlemlendi.

(Akşam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX