0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Aralık 2017 Perşembe 13:06:00 - Güncelleme:07 Aralık 2017 Perşembe 15:57:00

Fenerbahçe'den Arturo Vidal bombası!

Fenerbahçe yönetimi ve teknik heyeti Süper Lig'de üst üste alınan galibiyetlerden sonra devre arasında yapılacak transferler konusunda kollarını sıvadı. Fenerbahçe yönetimi gündemine Bayern Münih takımının Şilili yıldızı Arturo Vidal ismini aldı.

Fenerbahçe'den gündemi sarsacak transfer iddiası. Sarı lacivertli yönetim Bayern Münih takımında forma giyen Arturo Vidal transferini gündemine aldı. Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ara transferde takıma 2-3 takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. Orta sahaya hücuma dönük bir isim almayı planlayan ve Clement Grenier ile Jordan Ferri gibi oyuncularla adı anılan sarı-lacivertli takımın, ünlü yıldız Arturo Vidal'i de gündemine aldığı iddia edildi.

İKNA GÖREVİ VATANDAŞI ISLA'NIN

Bayern Münih'te yaşanan hoca değişikliğinin ardından kendisini eskisi gibi güvende hissetmeyen 30 yaşındaki Şilili oyuncuya, menajeri aracılığıyla haber gönderilerek 'Türkiye'de oynama' konusundaki fikrinin sorulduğu gelen haberler arasında. Arturo Vidal ile milli takımda uzun yıllar birlikte forma giyen Mauricio Isla'yı da vatandaşını ikna etmesi için devreye sokabileceği ifade ediliyor.

Juventus ekibinden Bayern Münih'e transfer olan Şili Milli Takım futbolcusu Arturo Vidal bu sezon Almanya Bundelsiga ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere Münih forması ile 19 karşılaşmaya çıktı ve bu karşılaşmalarda 4 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu.

Hürriyet

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX