0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ocak 2018 Cuma 10:29:00 - Güncelleme:19 Ocak 2018 Cuma 10:31:00

EURO 2024 logo ve sloganımız belli oldu: Birlikte paylaşalım

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası logo ve sloganı tanıtım toplantısı bugün Riva TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlendi.

Türkiye’nin adaylık çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğü 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası logo ve sloganı tanıtım toplantısı bugün Riva TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlendi.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda saat 10.00’da başlayan tanıtım toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ve A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu katıldı.

İlk olarak sözü alan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamaları şöyle:

"Heyecanlandım, gözlerim doldu. O yüzden hata yaparsam kusura bakmayın. Cumhurbaşkanımızın himayesinde ve milletimizin desteğiyle 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasını ülkemize hediye etmek istiyoruz.  Türkiye'nin Avrupa'daki gücüne güç katacak olan Euro2024 için logo ve slogan tanıtımına hepiniz hoş geldiniz. Bugün 2024 yolculuğumuzda önemli bir günü yaşıyoruz. Hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız desteğiyle Euro 2024'e adaylığımızı açıklıyoruz. Bize bu yoldaki destekleri için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. UEFA'ya bütün garantileri veren hükümetimize teşekkür ediyoruz. Türkiye'nin her yerinde mükemmel statlar yaptık. En büyük desteğimiz halkımızdır. İnşallah Eylül'deki seçimde başarılı olacağız. Futbol tutkumuz ve genç nufüsümuzla Avrupa'yı en iyi şekilde ağırlayacağız. Türk ve Avrupalı gençlere futbolu sevdirmek en büyük amacımızdır. Euro2024 için kenetlenmeye ihtiyacımız var. Bunu bize en son Ampute Milli Takımımız gösterdi. O gün stadı dolduran 42 bin kişi bize birlik beraberliği gösterdi. Biz de elçimiz olaram Barış Telli'yi seçtik. Bu nedenle logomuzda futbol aşkımızı anlatan kalp ve top. Euro2024'ü temsil eden 24 sayısı yer alıyor."

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın açıklamaları şöyle:

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, futbolun içinden gelmiş birisi. O yüzden Euro2024 adaylığımızı çok istiyor. Sayın Başbakanımız da keza öyle. Ben de çok istiyorum. Biz misafirperverliği severiz. Bu bizim genlerimiz de var. 2013 bizim cumhuriyetimizin 100. yılı. Coşkuyla kutlayacağız. Euro2024'ü de alıp inşallah onu da kutlayacağız. Birçok stadımız açıldı. Akhisar Stadımız, Kocaeli Stadımız açıldı. Bunu Cumhurbaşkanımız başlattı. Tesis seferberliğimiz başladı. Biz Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak genç nufusumuzla bu ülkenin başarılı olmasını istiyoruz. Biz bakanlık olarak 27 Nisan'daki adaylık sunumuna kadar her türlü desteği vereceğiz, veriyoruz. Ülkemiz bir turizm cenneti. İnsanları ağırlayacak kapasitemiz var. Dolayısıyla her şey için hazırız. Diğer branşlarda şampiyona yaptık. Biz her türlü tesisimizi yaptık. Biz bu konuda çok heyecanlıyız. Biz en az Paris kadar, en az Londra kadar, en az Berlin kadar güvenli bir ülkeyiz. Çünkü biz sıcakkanlıyız. Her şeyimiz hazır. Biz çok istiyoruz. Bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sokaklara çıkın sorun. Herkes istiyor. İstiyoruz. Bu millet bunu çok istiyor.

Ben Beşiktaş'ın stadında oynanan Ampute Milli Takımımızın finalinde oradaydım. Milletimizin heyecanını gördüm. Sloganımız ve logomuz hayırlı olsun. Herkese çok teşekkür ediyorum. Birlikte daha güçlüyüz.

İŞTE EURO 2024 LOGO VE SLOGANIMIZ: "BİRLİKTE PAYLAŞALIM"

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX