0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Aralık 2018 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:07 Aralık 2018 Cuma 08:00:00

Ersun Yanal, Ali Koç'u bekliyor

Asbaşkan Özsoy’un 1,5 yıllık sözleşme üzerinde anlaştığı Ersun Yanal, Ali Koç’un nihai kararını bekliyor. Koç İstanbul’a döner dönmez, Yanal resmen Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olacak.

GÜNEŞ

PRENSİPTE ANLAŞMA TAMAM

■ LİGDE alınan kötü sonuçların ardından Fenerbahçe camiasının adeta ortak isteği haline gelen teknik direktör Ersun Yanal ile ilk zirvesini gerçekleştiren Sarı-Lacivertliler’de, tüm gözler başkan Ali Koç'a çevrildi. Asbaşkanı Semih Özsoy'un tecrübeli teknik adamla 1.5 yıllık sözleşme üzerinden prensip anlaşmasına vardığı öğrenilirken, nihai kararı yurt dışında bulunan başkan Koç'un vereceği bildirildi. Başkanın, bu hafta için İstanbul’a dönmesi bekleniyor.

PHİLLİP COCU ENGELİ

■ ERSUN Yanal'ın telefonlarını kapatması ve Sarı-Lacivertli yönetimin de bu konuda bir yalanlama yapmaması görüşmeyi doğrularken, Özsoy'un başkan Koç ile bir araya geldikten sonra konuyla ilgili kamuoyuna açıklama yapacağı belirtildi. Diğer yandan sürecin yavaş işleme nedenlerinden birinin de, Phillip Cocu'nun sözleşmesini feshedilmemesinden kaynaklandığı öğrenildi. Hala Sarı-Lacivertliler'de görevli gözüken Hollandalı çalıştırıcının tazminatının taksitle verilmesini kabul etmeği aktarıldı. Yönetimin de Ocak ayındaki UEFA kulüp lisans denetimini beklediği bildirildi. Sarı-Lacivertliler, Süper Lig’de son şampiyonluğunu 2013-14 döneminde Ersun Yanal ile yaşamıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX