0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ekim 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:22 Ekim 2019 Salı 08:00:00

Emre’siz olmuyor

Fenerbahçe’de Denizlispor maçında Emre Belözoğlu’nun oyundan çıktıktan sonra orta sahanın çökmesi, Sarı-Lacivertli teknik heyeti kara kara düşündürüyor. 39 yaşındaki futbolcu uzun sakatlık yaşaması halinde alternatifi yok.

GÜNEŞ

■ FENERBAHÇE’DE 39’luk kaptan Emre Belözoğlu takımını taşımaya devam ediyor. Milli takımda etkili performansını lige de yansıtan tecrübeli futbolcu, Denizlispor karşılaşmasında takımın en iyisiydi. Milli takımda kaburgasından sakatlanan ve tam iyileşmemesine rağmen Denizli’de sahaya çıkan Emre, yaptığı asistle de galibiyete büyük katkı yaptı. Emre’nin 64’te yerini Deniz Türüç’e bırakmasının ardından takımda yaşanan düşüş ise teknik heyeti endişelendirdi. Sarı-Lacivertli takımda yerini dolduracak oyuncu ise yok gibi.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

■ EMRE’NİN oyundan çıkmasının ardından Denizlispor karşısında organize olamayan Sarı-Lacivertliler, orta sahada büyük sıkıntı yaşadı. Yaşı bir hayli ilerleyen Emre’nin lig maratonunda uzun süreli sakatlanmısı halinde ise teknik heyet büyük sıkıntı yaşayacak. Emre ise şampiyonluktan başka bir düşünmüyor.  Tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Fenerbahçe’nin tecrübeli yıldızı, “Oynayabiliyorsam sorun yok demektir. Kaybetmenin acısını mı, kırığın acısını mı seçecek olsam, kırığın acısını seçerim” diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX