0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Mart 2017 Çarşamba 18:47:00 - Güncelleme:29 Mart 2017 Çarşamba 18:48:00

Emre Mor hakkında şok yorum!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yıldız futbolcu Emre Mor hakkında 'Beşiktaş, bir oyuncunun gelişmesi için dönem harcayacak bir kulüp değil' dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lyon ile karşılacakları UEFA Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşmasında 20-25 bin Türk olacağını belirterek "Lyon böyle ise Stockholm'ü düşünemiyorum" dedi. Siyah-beyazlıların yeni beslenme sponsorluğunun lansmanında soruları yanıtlayan Orman gündeme ait açıklamalarda bulundu.

"ALLAH NASİP EDERSE İKİ KUPAYI DA ALACAĞIZ"

Fikret Orman hem lig hem Avrupa şampiyonluğunu istediklerini söyleyerek "İstedikçe Allah verir. Kupaların hepsini istiyoruz. Niye bir tercihte bulanayım ki, UEFA Kupası'nı da lig şampiyonluğunu da da istiyoruz. Bizim işimiz Beşiktaşlıları, sporseverleri mutlu etmek. Allah da nasip etsin. Çocukları da görüyorsunuz çalışıyorlar, uğraşıyorlar, kulüpleri için formalarını ıslatıyorlar. Onların da başkanı olduğum için ayrı gurur duyuyorum. Allah nasip ederse ikisini de alacağız." dedi.

"LYON'DA 20-25 BİN BEŞİKTAŞLI OLACAK"

"Lyon'da 20-25 bin civarında Beşiktaşlı taraftar olacak. Bizim talebimiz olmadı. Lyon Kulübü, Avrupa'da yaşayan Beşiktaşlılara 17 bin kişilik tribün açtı. Biletler bir saat içinde satılmış. Bize de 3 bin civarında bilet verildi. Talep o kadar fazla ki, 17 bin kişilik biletler bir saat içinde satılınca taraftarlar, diğer bölümlerden almaya başlamış. Lyon Kulübü kontrollü gitmek için satışı durdurmuş. 58 bin kişi doldururduk ama şimdilik 25 bin kişide kalacağız. Beşiktaş Kulübü başkanı açısından çok hoş bir şey. Lyon, kendisine herhangi bir komşu ülke takımıyla maç yapmış olsaydı o kadar kısa sürede bu sayıda insanı toplayamazdı. Beşiktaş'a düşkünlüğü pekiştirecek bir şey. Maça gelecek taraftarlarımız, hepimiz Beşiktaş'ı temsil ediyoruz. Ülkemizi temsil ediyoruz. Ülkemize ve Beşiktaş'a yakışır şekilde hareket etmeliyiz. Taşkınlıktan uzak durmalı ve takımımızı desteklememiz gerektiğini unutmamalıyız." 

"BEŞİKTAŞ'IN ÖNÜ YABANCI VEYA TÜRK SERBESTLİĞİ İLE KAPANMAZ"

"Yabancı kuralı aslında tartışılıyor ama ortada bir değişiklik yok.Daha önce yabancı serbestliğinin artmasında en az zararı bizim göreceğimizi söylemiştim. Beşiktaş Kulübü ile alakalı strateji varsa, Beşiktaş'ın önü yabancı serbetliğiyle, Türk serbestliğiyle kapanmaz.Bir karar verildikten sonra dönülmemesi lazım. Bir kulüp kendi işini doğru yaptığı sürece her sistemde doğru hareket edebilir. Biz şu ankine adapte olduk. Başka bir şey olsa ona da adapte oluruz. Maç başladıktan sonra kural değişmez. İki stoper yanımızda. Biri Türk, biri yabancı. İkisi de profesyoneller. Bizim için hiçbir farkı yok. Buna göre devam edilmesini daha doğru buluyorum."

BEŞİKTAŞ'IN YENİ SPONSOR SPORCU BESLENMESİ ÜZERİNE

Beşiktaş sponsorlarına bir yenisini daha ekledi. Sporcu beslenmesi üzerine faaliyet gösteren Hardline firması ile yapılan anlaşmanın lansmanı Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Lansmana başkan Fikret Orman Hardline Yönetim Kurulu başkanı Kemal Taşhan ve futbolcularda Atınç ile Marcelo katıldı. Fikret Orman, Hardline firması ile işbirliği yapmaktan mutlu olduklarını ifade ederek "İşbirliği yapan kurumlar da mutlu oluyor. Kemal bey bu sene bunları bedavaya verdi ama seneye para verecek." şeklinde esprili bir konuşma yaptı. Hardline Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Taşhan ise"Böyle bir markayla şampiyonluklara beraber imza atmayı umuyoruz. Çok güzel günler göreceğimize inanıyorum" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, günün ikinci açıklamasını Vodafone Arena'da yaptı. Futbol harici yabancı futbolcular için alınan evlerin lansmanında konuşan Orman bu kez transfer gündemini değerlendirdi. Orman ismi sıkça telaffuz edilen Emre Mor için "biz de gazetelerden okuyoruz. Beşiktaş bir oyuncunun gelişmesi için dönem harcayacak kulüp değildir. Emre Mor'u ancak biz istersek düşünebiliriz" diye konuştu.

Fikret Orman Oğuzhan, Necip ve Marcelo ile de yeni kontrat yapmak için görüştüklerini ve yakında yeni sözleşmelerin imzalanacağını da açıkladı.

Başkan Orman'ın açıklamaları şöyle:

"BEŞİKTAŞ BİR OYUNCUNUN GELİŞMESİ İÇİN DÖNEM HARCAYACAK KULÜP DEĞİLDİR"

"Emre Mor'u ben de gazeteden okuyorum. Dortmund'a gitmeden bizim de beğendiğimiz bir oyuncuydu. O zaman transferi için uğraşmıştık. Fakat Beşiktaş Kulübü dünyanın sayılı kulüplerinden ve Avrupa'nın ilk 16 takımları arasındayız. İnşallah ilk 8'e de gireceğiz. Beşiktaş, bir oyuncunun gelişmesi için dönem harcayacak bir kulüp değil. Böyle bir görüşmemiz de yok. Niyetimiz de yok. Emre Mor Beşiktaş'a geldi diye okuyoruz. Emre'yi biz istersek şartları ve uzun dönemi ile alakalı isteriz"

"MARCELO NECİP VE OĞUZHAN İLE YENİ KONTRAT YAPIYORUZ"

'İlgilendiğimiz oyuncular da oluyor. Kontratsal oyuncularla zaten işimiz uzun süreli. Şu aşamada Marcelo'nun Necip ve Oğuzhan'ın kontratlarını uzatıyoruz. O aşamadayız. Çok fazla transfer yapmayı düşünmüyoruz. 1 ya da 2 transfer olacak. İlgilendiğimiz oyuncular var ama isim zikrettiğimiz zaman olmuyor. Baktığımız oyuncular var, yerli oyuncular da var beğendiğimiz. En iyi scout ekibiyle çalışmaktayız ve onlar bize beğendikleri futbolcuları devamlı raporluyorlar"

BEŞİKTAŞ YABANCI SPORCULAR İÇİN EV ALDI

Beşiktaş futbol harici yabancı sporcular için 11 adet ev satın aldı.

DKY inşaat firmasının Kağıthane semtinde yaptığı projeden satın alınan dairelerin lansmanı Vodafone Arena Stadı'nda yapıldı.

Lansmana Beşiktaş başkanı Fikret Orman DKY firmasının sahipleri İbrahim Dumankaya ile oğlu Ali Dumankaya katıldı. Başkan Orman yaptığı açıklamada yüksek kira giderlerinden kurtulmak için böyle bir yola başvurduklarını ve dairelerin futbol harici yabancı sporculara tahsis edileceğini söyledi.

Orman, dairelerin bedelinden düşük rakamlara alındığını ve başka sponsorluk anlaşmalarının devam edeceğini belirtti.

KOMBİNE MERKEZİ TANITILDI

Başkan Orman lansman sonrası Vodafone Arena Stadı içinde hizmete giren kombine merkezini de tanıttı. Kombinelere yoğun ilgi olduğunu ifade eden Orman sayıyı 32 bin ile sınırlandıracaklarını söyledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX