0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Kasım 2017 Cumartesi 22:49:00 - Güncelleme:18 Kasım 2017 Cumartesi 22:50:00

Emmanuel Adebayor: Keyifli bir galibiyet aldık

Medipol Başakşehir'in Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor, Galatasaray maçı sonrası konuştu.

Galatasaray'a karşı Medipol Başakşehir kariyerinde ikinci kez hat-trick yapan Emmanuel Adebayor, 5-1'lik karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"KEYİFLİ BİR GALİBİYET ALDIK"

Karşılaşmayla ilgili konuşan Adebayor "Zor bir maç olacağını düşünüyorduk. Futbol bir keyif oyunudur ve biz de keyif almak istiyorduk. Özellikle bu maçta topu hızlı bir şekilde kullandık. Topu yerde tuttuk ve çok havaya kaldırmadık. Bu şekilde keyifli bir galibiyet aldık." dedi.

ADEBAYOR'DAN 'TESADÜF MÜ?' SORUSUNA YANIT

"Galatasaray'a karşı yine hat-trick yaptı, buna tesadüf diyebilir miyiz? Duyguları neler?" sorusunu yanıtlayan Adebayor "Ben sadece maça odaklanıyorum. İlk golden sonra daha fazla şans bulacağımı biliyordum. hat-trick yapmak tabii ki güzel. Hem kendim, hem de kulübüm adına mutluyum." diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX