0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Aralık 2019 Pazar 08:42:00 - Güncelleme:25 Aralık 2019 Çarşamba 10:18:00

AÖL sınav soruları 2019 yayınlandı mı?

AÖL öğrencileri gözlerini sonuçlara çevrildi. AÖL öğrencileri heyecanla sonuçları ve soru cevapların açıklanmasını bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı AÖL tarafından yapılan son açıklamalara göre, AÖL sınav soruları ve cevaplarını yayınladı. AÖL sınav soruları haberimiz içerisinde yer alıyor.

AÖL sınavı, 7 Aralık cumartesi günü ve 8 Aralık pazar günü gerçekleşti. Açık lisede okuyan ve geçtiğimiz hafta sınava giren öğrenciler gözlerini sonuçlara çevrildi. AÖL öğrencileri heyecanla sonuçları ve soru cevapların açıklanmasını bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı AÖL tarafından yapılan son açıklamalara göre, AÖL sınav soruları ve cevaplarını yayınladı. AÖL sınav soruları haberimiz içerisinde yer alıyor..

AÖL 7 - 8 ARALIK SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI

AÖL 1. dönem sınavlarının ki oturumla tamamlanmasının ardından soru cevap kitapçığı MEB tarafından yayımlandı. Bu sayede sınavını başarılı bir şekilde tamamlayan ve sonuç değerlendirmesi yapmak isteyen öğrenciler AÖL soru ve cevaplara erişim sağlayabiliyor. 

AÖL SORU CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ.
 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX