0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Eylül 2017 Perşembe 10:30:00 - Güncelleme:21 Eylül 2017 Perşembe 10:33:00

Dünya futbolunun önemli isimlerinden Thierry Henry'nin Galatasaray'a gelmek istediği öğrenildi

Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Dünya futbolunun tanınmış ismi Thierry Henry, Galatasaray'a gelmek istediğini belirtti.

Galatasaray sadece futbolcular için değil aynı zamanda teknik adamlar için de cazip bir yer...

Futbol kariyerleri önemli başarılarla dolu üç efsane, Galatasaray’a resmen başvurdu.

İskoçya’nın Swensea kentinde düzenlenen UEFA Prolisans Kursu’na katılan Galatasaray Antrenörü Tuğberk Tanrıvermiş burada sınıf arkadaşı olduğu Henry, Makelele ve Arteta’dan ilginç bir teklif aldı.

Teknik adamlığa hazırlanan bu üç efsane isim, Galatasaray’ı merak ettiklerini belirtip, İstanbul’a gelerek 2-3 gün süresince antrenmanları ve kulübün yapısını incelemek istediklerini söyledi.

Tanrıvermiş bu gelişmelerden Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün’ü de bilgilendirdi.

Sarı-kırmızılılar, Henry, Makelele ve Arteta gibi dünya futbolunda bilinen bu isimlerin Florya’da bulunmasının kulübün tanıtımı açısından önemli olacağını düşündü.

Gomis’in yanı sıra Fransız pazarında bilinen Feghouli, Belhanda gibi isimlerinden Galatasaray’da olması, Fransızların sarı-kırmızılılara ilgisini daha da artırıyor.

Dünya çapında isimlerin Galatasaray antrenmanlarında bulunmasına teknik direktör Igor Tudor da sıcak bakınca, Ergün, Tanrıvermiş ile görüşerek olumlu yanıt verdi.

Skorer

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX