0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Haziran 2018 Cuma 23:53:00 - Güncelleme:22 Haziran 2018 Cuma 23:54:00

Dünya Fenerbahçe'yi konuşuyor

Sarı-Lacivertliler'in Phillip Cocu'yu açıklamasının ardından L'equipe'in, “Cocu F.Bahçe için PSV'den ayrıldı” ifadeleriyle son dakika duyurduğu haber, tüm dünyayı şoke etti.

İTALYANLAR DA YAZDI 

 F.BAHÇE, PSV Eindhoven'ın teknik direktörlük görevini yürüten Hollandalı hoca Phillip Cocu ile sözleşme imzaladığını açıklamasından ardından, Sarı-Lacivertliler dünyanın 1 numaralı gündemi oldu. Fransız L'equipe, “Cocu F.Bahçe için PSV'den ayrıldı” başlığı ile haberi son dakika olarak duyurdu. İtalyan Tutto Mercato da,“F.Bahçe'nin Yeni hocası Cocu, 3 yıllık sözleşme imzaladı” ifadelerini kullandı.

VAN DER WEERDEN DE GELECEK

HOLLANDA’DAN De Volkskrant, “Van Bommel, Cocu'nun yerine PSV'nin görevini kabul etti” yazdı. AD gazetesi ise Cocu'nun yardımcısı Chris van der Weerden'in de İstanbul'a gideceğini haberde yer verdi. De Telegraaf, Cocu'nun kariyeri boyunca başarılı işlere imza attığını ve Fenerbahçe'de başarılar dilendiğini belirterek, "Cruyff ekolünün modern temsilcisi" tabirini kullandı. İngiltere’den The Sun ve Sky Sport ile ABD televizyonu ESPN de Cocu’yu günün flaş haberi şeklinde duyurdu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX