0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Ocak 2018 Çarşamba 11:59:00 - Güncelleme:03 Ocak 2018 Çarşamba 15:22:00

Domagoj Vida: Biz kendimizi Beşiktaş'ta kanıtlayacağız

Beşiktaş'ın yeni transferi Domadgoj Vida, Vodafone Park'ta düzenlenen imza töreninde konuştu.

Siyah beyazlı kulübün yeni transferi Vida'nın açıklamaları şöyle:

BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM

"Herkese merhaba. Sayın başkanımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Umut Güner'e çok teşekkür ediyorum. Transfer sürecinde çok ilgilendi. Menajerim Uğur Avadan'a teşekkür ediyorum. Herkesten saygı gördüm. Sayın başkanımızın dediği gibi büyük bir camia ve aileye geliyorum. 4.5 yıl burada sizlerle olacağım. Bütün çalışanların, basın mensuplarının, taraftarların yeni yılını kutluyorum. Her şey gönüllerince olsun"

KENDİMİZİ BEŞİKTAŞ'TA KANITLAYACAĞIZ

"Daha önce Milli takımlarda da Beşiktaşlı oyunculara karşı mücadele ettim. Lens ve Mitrovic ile beraber oynadım. Biz kendimizi Beşiktaş'ta kanıtlayacağız"

BANA ÇOK YAKIN İLGİ GÖSTERDİLER

"Başkanım görüşmeye geldiğinde orada ben etkilenmiştim. Bana çok yakın ilgi gösterdiler. Eşim ile Beşiktaş'ı tercih ettik. En büyük sebebi budur. Ben artık Beşiktaş'ın oyuncusuyum. Diğer kulüpler beni ilgilendirmiyor. 

İsmimin Türkçe'deki anlamanı duydum bana komik geldi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX