0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Eylül 2018 Çarşamba 02:00:00 - Güncelleme:26 Eylül 2018 Çarşamba 02:00:00

Derbi sonrası isyan! Sabır taşıyor

Taraftar takımın kötü durumunun faturasını teknik direktör Cocu’ya çıkardı. Hoca değişikliği isteyen taraftara başkan Koç, “Öyle şey yapmayın hemen. Söz vermiştiniz, hani sabredecektiniz” şeklinde sitem etti.

6 HAFTADA 7 PUAN TOPLADI

F.BAHÇE'NİN sahasında Beşiktaş'la 1-1 berabere kalması sonrası tribünlerden protestolar yükseldi. Taraftarlar 7 puanla, geride kalan 6. hafta sonunda 13. sırada yer alan Fenerbahçe’nin kötü gidişini Teknik Direktör Phillip Cocu’nun performansına bağlarken, tribünlerin büyük kısmından takımı en son şampiyon yapan eski teknik direktör Ersun Yanal lehine tezahüratlar yaptı. Başkan Ali Koç'a yakın yerlerde de maçı izleyen taraftarlar da bizzat başkana Cocu'nun değişmesi yönünde taleplerini iletti.

DEVRE ARASINA KADAR KALACAK

BAŞKAN Koç “Ersun Yanal” tezahüratları yapılması üzerine, “Öyle şey yapmayın hemen. Söz vermiştiniz, hani sabredecektiniz” şeklinde sitem etti. Taraftar ile beraber camiadan da Cocu’ya karşı gelen eleştirilere göğüs geren Ali Koç'un, devre arasına kadar teknik ekipte herhangi bir değişiklik yapmayacağı gelen bilgiler arasında. Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da bir facia olmadığı taktirde Cocu ile en azından devre arasına kadar yola devam edeceklerini açıklamıştı.

HOLLANDA BASINI: GELECEĞİ BELİRSİZ

HOLLANDA basını da Cocu'nun kötü gidişat nedeniyle Türkiye’de uzun kalamayacağını öne sürdü. Nu Sports, “Yine puan kaybeden Cocu'nun üzerindeki baskı giderek artıyor” yorumu yaparken, Dvhn.nl de “Cocu ile birlikte F.Bahçe hayal kırıklığı yaratıyor. Şampiyonlar Ligi'nden elendi, Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb'den fark yedi. Cocu'nun Fenerbahçe'deki geleceği belirsiz” ifadelerini kullandı. De Telegraaf gazetesi ise “Cocu'nun derbide puan alması kendisi için iyi bir gelişme” diyerek derbide alınan puanı olumlu gördü

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX