0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Eylül 2018 Perşembe 02:00:00 - Güncelleme:27 Eylül 2018 Perşembe 02:00:00

Cocu kadrosunu belirledi

Ligdeki tüm maçlarda farklı bir 11 ile çıkan Phillip Cocu, kafasındaki ideal 11'i oluşturdu. Beşiktaş karşısında sahaya sürdüğü 11’i çok beğenen Cocu, sadece Skrtel’i bu takıma monte edecek.

KALE SEZON BOYU HARUN’UN

BEŞİKTAŞ derbisinden bir puanla ayrılan Fenerbahçe'de gözler hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor maçına çevrildi. Ligde oynadığı beş maçın neredeyse hepsinde farklı kadrolarla sahaya çıkan Fenerbahçe'de, teknik direktör Phillip Cocu kafasındaki ideal 11'i oluşturdu. Kaleyi sezonun kalan kısmında da Harun Tekin'e emanet etmeyi düşünen Hollandalı teknik adam, savunma bölgesinde Martin Skrtel'in sakatlığını atlatarak takıma dönmesini bekliyor.

SKRTEL’İN DURUMU BELİRSİZ 

PAZAR günü oynanacak Çaykur Rizespor maçına yetiştirilmek için uğraşılan Slovak stoperin durumu ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Beşiktaş karşısında gösterilen mücadeleden memnun olan Cocu'nun, kadroda başka bir değişiklik yapma ihtimali uzak görünüyor. 47 yaşındaki teknik direktör, yeni kurulan bir ekip olduklarını ve takımın birbirine ayak uydurmasının ardından zamanla çok daha iyi olacakları görüşünde. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX