0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ekim 2018 Salı 02:00:00 - Güncelleme:16 Ekim 2018 Salı 09:01:00

Çanlar Luce için çalıyor! İlk aday Aykut Kocaman

Rusya mağlubiyetinin ardından oklar Lucescu’ya çevrildi. Luce’nin kadro tercihleri tartışılırken, yerine gelebilecek isimler de belirmeye başlandı… En ciddi aday Kocaman.

HER YENİLGİYE BİR BAHANE

A MİLLİ Takımın Uluslar Ligi’nde Rusya’ya 2-0 mağlup olup gruptan çıkma şansını kaybetmesi, taşları yerinden oynattı. Eleştiri oklarının hedefine oturan teknik direktör Lucescu ise yanlış kadro tercihine rağmen yine oyuncuların kendi takımlarında oynamamalarından şikayetçi oldu ve mağlubiyeti buna bağladı. Luce’nin bu açıklaması kamuoyunda büyük tepkilere neden olurken, Rumen çalıştırıcının yerine gelebilecek isimler de belirmeye başladı.

YAKIN TARİHİN EN KÖTÜSÜ

LUCE'NİN yerine ise Aykut Kocaman, Kemal Özdeş ve Ersun Yanal’ın ismi gündeme geldi. Kulislerde özellikle Kocaman'ın ismi yüksek sesle söylenmeye başlandı. 17 Kasımda UEFA Uluslar Ligi'nde oynanacak olan İsveç maçında alınacak kötü bir sonuçta Lucescu ile yolların ayrılması bekleniyor. Öte yandan Ay-Yıldızlılar’ın başında çıktığı 15 maçta, 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan 73 yaşındaki çalıştırıcı, yakın tarihin en kötü teknik direktörü oldu. oyuncuların kendi takımlarında oynamamaların- kötü bir sonuçta Lucescu ile yolların ayrılması bekleniyor. Öte yandan Ay-Yıldızlılar’ın başında çıktığı 15 maçta, 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan 73 yaşındaki çalıştırıcı, yakın tarihin en kötü teknik direktörü oldu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX