0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ağustos 2016 Cuma 11:22:00 - Güncelleme:12 Ağustos 2016 Cuma 11:23:00

Bursaspor'dan Belkalem ve Sightorsson bombası

Balazs Dzsudzsak'ın takımdan ayrılmasının ardından transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, eski Trabzonsporlu Belkalem ve İzlandalı golcü Sightorsson'la ilgili ciddi adımlar attı.

 

Yeni sezon öncesi kadrosuna tam 9 oyuncu katan Bursaspor’da, Balasz Dzsudszak’ın satışıyla transfer çalışmaları yeniden hız kazandı. Avusturya kampının ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yönetimden talep ettiği bir santrfor, bir de stoper için flaş gelişmeler var. Yeşil- Beyazlılar’ın savunma için gündemine aldığı, hatta el sıkıştığı isim hiç de yabancı değil: Essaid Belkalem. Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Premier Lig takımlarından Watford’un yolunu tutan Cezayirli futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandı. Dün bir araya gelen tarafların şartlarda el sıkıştıkları imzanın birkaç güne kadar atılacağı belirtildi. 

 

Törende çifte imza 

 

Timsah’ın asıl bombası ise dün Sightorsson... Hamzaoğlu’nun, Galatasaray’a da çok istediği İzlandalı forvetin menaceriyle görüşmelerde önemli mesafe katedildi. Küçük pürüzlerin de giderilmesinin ardından Bursaspor, Belkalem’le birlikte bu oyuncuya da yeni sözleşme imzalatacak.

 

Fanatik

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX