0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Nisan 2018 Perşembe 02:00:00 - Güncelleme:26 Nisan 2018 Perşembe 02:00:00

Bu taraftar seni affetmez

Beşiktaş cephesi kararı “Skandal” olarak niteledi. Yüz binlerce Siyah-Beyazlı taraftar yönetime, “Maça çıkmayalım” baskısı yaptı. Yönetim ise yol haritasını bugünkü Divan’da belirleyecek.

GÜNEŞ

ADALET DUYGUMUZ ZEDELENDİ 

BEŞİKTAŞ taraftarları ve Siyah-Beyazlı camia, TFF toplantısından çıkan karara isyan etti. Maçın, Beşiktaş’ın 3-0 hükmen galibiyeti şeklinde tescil edilmesini bekleyen Siyah-Beyazlılar, “Adalet duygumuz zedelendi. Madem TFF’nin adaleti yok, biz de bu maça çıkmayalım” şeklinde görüş belirtti. Beşiktaş yönetimi ise kararın ardından mikrofonlara konuşmama kararı aldı. Tepkisini yazılı bir açıklama ile paylaşması beklenen yönetim, bugünkü Divan Kurulu toplantısında yol haritasını belirleyecek. 

ŞIMARIK ÇOCUK F.BAHÇE 

SİYAH-Beyazlı taraftarların dikkat çekici görüşlerinden bazıları şu şekilde: “Türk futbolunun şımarık çocuğu Fenerbahçe yine kollanmıştır”, “Şenol Güneş'in dikişleri de tekrarlanacak mı bari?”, “Yani TFF diyor ki; sahaya her korner atışında çakmak, para vs. her şeyi atabilirsiniz. Hatta attığınız şeylerden biri rakip takım hocasının kafasını da yarabilir, üstüne hakem maçı tatil de edebilir ama hiç merak etmeyin biz o maçı kaldığı yerden en kötü seyircisiz devam ettiririz. Fikret Orman takımı o maça çıkarırsan bu taraftar seni affetmez.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX