0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ocak 2017 Çarşamba 16:55:00 - Güncelleme:11 Ocak 2017 Çarşamba 16:58:00

Bruma'ya Arap kancası!

Suudi Arabistan kulübünün başkanı Abdulaziz Al Dossary'nin önceki günkü maçın ardından Galatasaraylı yöneticilere Bruma'nın fiyatını sorduğu öğrenildi.

Bu sezon gösterdiği performansla birçok Avrupa devinin transfer listesine giren Armindo Bruma, Araplar'ı da kendine hayran bıraktı.

 

SUUDİ ARABİSTAN'DA DİKKATLERİ ÇEKTİ


Galatasaray'ın önceki gün El İttifak ile oynadığı hazırlık maçında çok iyi bir futbol oynayan ve takımının tek golünü atan Portekizli yıldız, Suudi Arabistan kulübünün başkanı Abdulaziz Al-Dossary'nin dikkatini çekti. Karşılaşmanın ardından Galatasaraylı yöneticilerle bir araya gelen Al-Dossary'nin şaka yollu Armindo Bruma'nın fiyatını sorduğu ortaya çıktı.

"BRUMA'NIN ŞU AN FİYATI YOK!"


Sarı-Kırmızılılar'ın ise "Şu an Bruma'nın fiyatı yok. Sezon sonunda görüşelim" yanıtını verdiği belirtiliyor. Suudi Arabistan'ın futbolda Çin'e benzer bir yatırım düşündüğü bir süredir konuşuluyordu.


AA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX