0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Şubat 2017 Cuma 16:13:00 - Güncelleme:17 Şubat 2017 Cuma 16:15:00

Bruma kadroya neden alınmadı? Ortaya çıktı...

Galatasaray'da sezonun flaş ismi Bruma Çaykur Rizespor maçı kadrosuna alınmadı. Portekizli futbolcunun Rize deplasmanına neden götürülmediği ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor maçı kadrosunda Bruma'nın olmaması dikkat çekti. Bruma'nın nedan kadroya alınmadığı ile ilgili sarı-kırmızılı kulüpten herhangi bir açıklama yapılmadı. Peki Bruma neden kadroda yok?

 

Yedek kaldı, gitmek istemedi!

 

Bruma Igor Tudor'un göreve başladığı gün idmana ağrıları olduğunu söyleyerek katılmamıştı. Portekizli futbolcu hafta içinde gerçekleşen diğer çalışmalarda da isteksiz tavırları ile dikkat çekti. Bu nedenle yeni teknik direktör Igor Tudor Bruma'yı son idmanda yedek kadroda oynattı. Hırvat teknik adam kanatlarda Yasin Öztekin ve Garry Rodrigues'e şans verdi.

 

Çaykur Rizespor maçında 11'e alınmayacağını öğrenen Bruma ise kapris yaptı. Portekizli futbolcu teknik ekibe ağrılarının devam ettiğini söyleyince Igor Tudor da kendisini kadroya almadı.

 

Bruma bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig'de çıktığı 19 maçta 7 gol atıp 6 da asist yapmıştı.

 

Fanatik

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX