0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ocak 2019 Pazartesi 16:54:00 - Güncelleme:21 Ocak 2019 Pazartesi 16:56:00

Bogdan Stancu yeniden Gençlerbirliği'nde

Spor Toto 1. Lig'de liderlik koltuğunda oturan Gençlerbirliği, eski futbolcusu Bogdan Stancu'yu kadrosuna kattı.

Son olarak Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor forması giyen Rumen  futbolcu, sağlık kontrollerinin ardından başkent ekibinin kadrosuna dahil oldu.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, Stancu'nun Süper Lig hedeflerine önemli katkı sunacağından şüphesi  olmadığını belirterek, "Stancu, kulübümüzü bilen, tanıyan, seven bir isim. Türk  futbolu açısından tecrübeli bir oyuncuyu daha kadromuza kattık. Teknik  direktörümüz de başından beri kendisiyle ilgili olumlu görüş belirtmişti.  Şartlarımız karşılıklı olarak uyuştu ve Stancu tekrar Gençlerbirliği forması için  ter dökecek." diye konuştu.

Cavcav, ligin 18. haftasında deplasmanda 3-1 kaybettikleri Hatayspor  maçıyla ilgili de görüşlerini aktararak, "İkinci yarıya istediğimiz sonuçla  başlayamadık. Bu mağlubiyeti erken uyarı olarak değerlendiriyoruz. Lig, uzun  soluklu bir maraton, bu yol kazası bu süreçte bize tecrübe olarak olumlu  yansıyacaktır." ifadelerini kullandı.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX