0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mart 2019 Çarşamba 09:08:00 - Güncelleme:20 Mart 2019 Çarşamba 10:34:00

Beşiktaş'tan sürpriz Okan Buruk hamlesi

Baba-oğul Lucescu modelini cepte tutan Beşiktaş, iki başarılı Türk teknik adamı gündemine aldı.

Siyah-beyazlı yönetimin, Başakşehir'le şampiyonluğa koşan Abdullah Avcı'ya teklifte bulunduğu öğrenildi. Alınan cevap konusunda ise iki farklı iddia var: 1- Tecrübeli hoca sezon sonunu işaret etti 2- Önerilen parayı az buldu. Okan Buruk da Çaykur Rize ile yakaladığı çıkış ve düşük maliyeti nedeniyle yönetimin listesine girdi

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Mircea Lucescu ve oğlu Razvan Lucescu'nun ardından iki isimle daha temasa geçti. Baba-oğul Lucescu modelini cepte tutan siyah-beyazlıların, en yakın rakibi Galatasaray'ın 6 puan önünde lider durumda bulunan Medipol Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı'ya teklifte bulunduğu öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının verdiği cevap konusunda ise iki farklı iddia var. Birincisi; Avcı, takımıyla çok kritik bir dönemden geçtiklerini belirtip, "Sezon sonu görüşelim" dedi. İkincisi ise; önerilen parayı az bulup, teklifi geri çevirdi.

DİPTEN SEKİZİNCİ SIRAYA…

Beşiktaş, Abdullah Avcı'nın yanı sıra Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk'u da teknik direktör adayları arasına dahil etti. Buruk'un Rizespor'la yakaladığı müthiş çıkış ve maliyetinin Avcı'ya göre daha düşük olması nedeniyle yönetiminin tercihleri arasında yer aldığı belirtildi. Ligin ilk yarısında 12 puan (1 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 yenilgi) toplayan Çaykur Rizespor, puan cetvelinin son sırasında yer almıştı. Karadeniz ekibi, ikinci yarıda ise 7 galibiyet, 1 beraberlik elde ederken sadece 1 kez yenildi ve 26. hafta itibarıyla 34 puanla 8. sıraya kadar yükseldi.

Sabah

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX