0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Eylül 2019 Perşembe 00:43:00 - Güncelleme:12 Eylül 2019 Perşembe 00:44:00

Beşiktaş'ta hedef 3 maçta 9 puan

Beşiktaş, Süper Lig’de zorlu bir 3 haftalık periyoda giriyor. Siyah-Beyazlılar, Gazişehir deplasmanının ardından Başakşehir ile evinde, Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Hedef; 3’te 3 yapıp 9 puan toplamak.

GÜNEŞ

ÇOK KRİTİK MAÇLAR VAR

■ SEZONA 3 maçta 5 puan kaybıyla başlayan Beşiktaş’ın artık beraberliğe dahi tahammülü yok. Deplasmanda Sivasspor’a yenildikten sonra evinde Göztepe’yi rahat yenen ancak, Çaykur Rizespor karşısında da berabere kalarak, puan kaybetme lüksünü yitiren Siyah-Beyazlılar, 3 maçlık zorlu bir periyoda girecek. Kendini bulmaya başlayan ligin yeni ekibi Gazişehir ile Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak olan Kartal, daha sonra da güçlü rakiplerle oynayacak.

5.HAFTADA RAKİP B.ŞEHİR

 ■ BU karşılaşmanın ardından Slovan Bratislava deplasmanına gidecek olan Beşiktaş, ardından ligin 5. haftasında Başakşehir’i Vodafone Park’ta ağırlayacak. Siyah-Beyazlılar, son yıllarda Başakşehir’i yenmekte zorlanıyor. Beşiktaş, hemen ardından da zorlu Trabzonspor deplasmanına çıkacak. Teknik direktör Abdullah Avcı, bu zorlu periyotu kayıpsız atlatmak için, gece gündüz demeden ekibiyle birlikte çalışıyor. Kartal’ın hedefi ligde 3’te 3 yapıp, Avrupa’da iyi başlamak

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX