0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Şubat 2017 Cuma 09:36:00 - Güncelleme:24 Şubat 2017 Cuma 09:39:00

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi bugün saat 15.00’te çekilecek kurada belli olacak. Fenerbahçe’yi eleyen Rus ekibi Krasnodar ile Osmanlıspor’u safdışı eden Olympiakos, Kartal’ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu kurası bugün çekilecek. İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde gerçekleştirilecek kura çekimi saat 15.00’te  başlayacak.

İsrail liginin son şampiyonu Hapoel Beer Sheva’yı her iki maçta da mağlup ederek zorlanmadan elemeyi başaran ve Türkiye’nin Avrupa’daki tek temsilcisi olarak kalan Beşiktaş’ın son 16 turundaki rakibi kura sonunda belli olacak. Seribaşı uygulamasının olmayacağı kurada aynı ülke takımları eşleşebilecek.

En güçlüsü Manchester United

Manchester United, Schalke, Roma ve Lyon gibi turnuvanın iddialı ekiplerinin yanı sıra Fenerbahçe’yi sürpriz biçimde eleyen Rusya temsilcisi Krasnodar ile dün Osmanlıspor’u safdışı eden güçlü Yunan temsilcisi Olympiakos da Kartal’ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyor.

İlk maç 9 Mart’ta

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmaları 9 Mart’ta, rövanşları ise 16 Mart’ta yapılacak. Çeyrek finallerin 13 ve 20 Nisan, yarı finallerin 4 ve 11 Mayıs’ta gerçekleştirileceği UEFA Avrupa Ligi’nin final maçı ise 24 Mayıs’ta İsveç’in başkenti Stockholm’deki Friends Arena’da oynanacak.

İşte muhtemel rakipler

Anderlecht (Belçika)
Genk (Belçika)
Gent (Belçika)
Krasnodar (Rusya)
Rostov (Rusya)
Borussia Mönchengladbach (Almanya)
Schalke 04 (Almanya)
Manchester United (İngiltere)
Celta Vigo (İspanya)
Roma (İtalya)
Lyon (Fransa)
Ajax (Hollanda)
Kopenhag (Danimarka)
Olympiakos (Yunanistan)
Apoel Nicosia (Kıbrıs Rum Kesimi)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX