0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Mayıs 2018 Çarşamba 01:00:00 - Güncelleme:16 Mayıs 2018 Çarşamba 13:03:00

Beşiktaş'ın çılgın Mandzukic planı

Beşiktaş Talisca’yı 21’e alıp 40’a AS Roma’ya satmak istiyor. Bu transfer operasyonu gerçekleşirse asıl bomba o zaman patlayacak. Mandzukic’le anlaşan Kartal, Talisca'dan istediği geliri elde ederse yeni golcüsünü açıklayacak. 

GÜNEŞ

Beşiktaş Talisca’yı 21’e alıp 40’a AS Roma’ya satmak istiyor. Bu transfer operasyonu gerçekleşirse asıl bomba o zaman patlayacak. Mandzukic’le anlaşan Kartal, Talisca'dan
istediği geliri elde ederse yeni golcüsünü açıklayacak. 

ROMA’DA TALİSCA PAZARLIĞI

BEŞİKTAŞ transfer çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Kara Kartal’ın gündemindeki ilk konu Brezilyalı Talisca’nın durumu ve golcü transferi… Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ile Futbol A Takım direktörü Ali Naibi, Talisca’nın tapusunu almak isteyen AS Roma kulübü ile Roma’da masaya oturdu. 31 Mayıs'a kadar Benfica'ya 21 milyon euro ödeyerek sambacının bonservisini alma hakkı olan Siyah-Beyazlılar ödemeyi yapıp, Talisca'yı hemen satmayı düşünüyor.

JUVENTUS DEFTERİ KAPANIYOR

ROMA’DA transfer görüşmesi yürüten Beşiktaş’a İtalya’nın başka bir şehri Torino’dan beklediği haber geldi. Juventus’un Hırvat santrforu Mario Mandzukic için 2 sezondur nabız yoklayan Siyah-Beyazlılar, 31 yaşındaki golcünün takımdan ayrılacağı bilgisine ulaştı. Hemen ardından Juventus CEO’su Giuseppe Marotta, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, “Mario harika bir futbolcu... Ancak takımda kalıp kalmaması için harika olması yeterli değil” diyerek olası ayrılığı kamuoyuyla paylaştı.

MENAJERİ HEMEN ARADI

JUVENTUS’LA sözleşmesinin son senesine giren Mandzukic, Siyah-Beyazlı kulübün yeni yapılanmasında kendine yer bulamadı. Mutsuz olan ve yeni bir meydan okuma ihtiyacı hisseden oyuncunun menajerine, gelen teklifleri değerlendirmesi için talimat verdiği aktarıldı. Vida’nın da temsilcisi olan Ivan Cvjetkovic de vakit kaybetmeden Beşiktaş’la iletişime geçti. Piyasa değeri 10 milyon euro civarında olan Mandzukic’in transferi için Talisca işinin halledilmesi gerektiği aktarıldı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX