0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Nisan 2018 Perşembe 02:00:00 - Güncelleme:26 Nisan 2018 Perşembe 02:00:00

Beşiktaş'a Başakşehir taktiği

Fatih Terim, Beşiktaş’ı da Başakşehir’i devirdiği şekilde yenmeyi planlıyor. Öğrencilerinden rakibe önde baskı yapmasını isteyen İmparator, Donk, Mariano ve Nagatomo’ya da özel görev verdi.

GÜNEŞ

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK

GALATASARAY, hafta sonu oynayacağı Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sessiz ve derinden sürdürüyor… Şampiyonluk yolundaki en önemli maç olarak görülen derbiyi kazanmaktan başka çaresi olmayan Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör Fatih Terim, Florya’ya kapandı. Yardımcılarıyla birlikte Beşiktaş’ı analiz eden tecrübeli teknik adam, Kara Kartal’ı avlayacak olan taktiği de büyük ölçüde belirledi. Terim, Başakşehir karşısındaki sistemi Beşiktaş’a da uygulayacak.

ÖN ALANDA BASKILI BAŞLAYACAK

FATİH Terim, oyuncularından Başakşehir maçında olduğu gibi karşılaşmaya baskılı başlamalarını istedi. Topun kontrolünün kendilerinde olması gerektiğinin de altını çizen İmparator, orta alanda ise Ryan Donk’a özel görev verdi. Başakşehir mücadelesinde Emre Belözoğlu ve Arda Turan’a adım attırmayan Hollandalı oyuncu, bu kez Beşiktaş’ın yıldızları Anderson Talisca ile Gary Medel’e ön alanda baskı yaparak oyun kurmalarını engelleyecek.

FEGHOULİ ŞUT ATACAK

NAGATOMO ve Mariano’yla da özel bir görüşme yapan Fatih Hoca, iki oyuncusundan, Ricardo Quaresma ile Ryan Babel’e adım attırmamalarını istedi. İki beke hücuma katkıda bulunmaları gerektiğini de söyleyen Terim, “Kanat akınlarımız çok önemli. Akan oyunda sizin yapacağınız bindirmelerle rakibi hataya zorlayıp sonuca gitmeliyiz” dedi. İmparator, Feghouli’den de ceza yayı önüne sürekli girmesini ve kaleyi gördüğünde şut atmasını talep etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX