0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Temmuz 2018 Cumartesi 15:59:00 - Güncelleme:21 Temmuz 2018 Cumartesi 16:30:00

Beşiktaş, Ricardo Quaresma için Çin'den gelen 8 milyon Euro'luk teklifi kabul etti

İsmi açıklanmayan bir Çin kulübünün Quaresma için Beşiktaş'ın kapısını çaldığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'a 8 milyon Euro bonservis teklif eden Çinliler, Portekizli yıldıza da yıllık 9 milyon Euro gibi yüksek bir ücret önerdi.

Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor... Fabri'yi 6.4 milyon Euro'ya Fulham'a, Dusko Tosic'i 4.5 milyon Euro'ya Çin'e ve Mitrovic'i 3.7 milyon Euro'ya Club Brugge'e gönderen Beşiktaş'ta, Quaresma da transfer olmak üzere. Adı gizli tutulan bir Çin kulübünün 34 yaşındaki yıldız için hem Beşiktaş'a hem de Portekizli futbolcuya cazip bir teklif sunduğu öğrenildi.

YÖNETİM MEMNUN

Siyah-Beyazlılar'a ilk olarak 6 milyon Euro'luk teklif sunulduğu ve sonrasında 8 milyon Euro'ya çıkarıldığı bildirildi. Bu rakam yönetimi memnun ederken, Siyah-Beyazlı kurmaylar 8 milyon Euro'luk bonservis önerisini kabul etti.

Q7'YE YILLIK 9 MİLYON EURO!

Dünyaca ünlü futbolcuyu kadrosuna katmak için yoğun bir girişimde bulunan Çinliler'in, Beşiktaş'a sunduğu 8 milyon Euro'luk teklifin yanı sıra, Q7 için de kesenin ağzı sonuna kadar açıldı. Çin kulübünün yetkililerinin yıldız futbolcuya yıllık 9 milyon Euro gibi astronomik bir ücret sunduğu ifade edildi.

Bu yüksek teklif karşısında Quaresma'nın aklının karıştığı ve karar aşamasında olduğu öğrenildi. Q7'nin "Evet" demesi halinde resmi imzaların atılacağı ve transferin olumlu noktalayacağı dile getirildi.

(Haberturk)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX