0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ağustos 2018 Salı 02:00:00 - Güncelleme:21 Ağustos 2018 Salı 02:00:00

Beşiktaş rehabilitasyon merkezi

Beşiktaş, Loris Karius için kulübü Liverpool ile anlaştı. Fabri'nin yokluğunda güven vermeyen Tolga Zengin ile sezonun bitmeyeceğini belirten yöneticiler, dün oyuncuyla da söz kesti. Hafta içinde imzalar atılacak.

GÜNEŞ ÖZEL HABER | KEMAL ILIKKAN

KLOPP GÖRÜŞME İZNİ VERDİ

KALECİ transferi için çalışmaları- nı sürdüren Beşiktaş, Liverpool’un Alman kalecisi Loris Karius'da mutlu sona ulaştı. Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp’un “olur” vermesinin ardından hızlı bir şekilde harekete geçen Siyah-Beyazlı yönetim, 25 yaşındaki eldivenin menajerine teklifini iletti. Siyah-Beyazlılar’ın eski sağ beki Andreas Beck ile arkadaşlığı bulunan ve kendisinden “Hiç düşünme imzala” sözlerini duyan Karius kısa sürede ikna oldu.

ACIMASIZCA ELEŞTİRİLİYOR

BEŞİKTAŞLI yöneticiler, Liverpool'a da yapılan pazarlıklar sonrasında 2 yıllık kiralamayı kabul ettirdiler. Siyah-Beyazlı yöneticiler, bu transfere ilişkin şöyle konuştular: “Şampiyonlar Ligi finalinde yaptığı hatalar yüzünden kariyeri acımasızca bitirilmeye çalışılan bir kaleci. Liverpool Karius'un yeniden özgüven kazanabileceği ve şampiyonluk yarışı veren bir takıma gidip rehabilite olmasını istiyorlar. Şanssız maçlar çıkarmış kaliteli bir kaleci. Beşiktaş’ta yeniden çıkışa geçeceğini öngörüyoruz.”

KAZAN&KAZAN İLİŞKİSİ

TEKNİK direktör Şenol Güneş’in oyuncuların kariyer grafiklerini yükseltmekte özel bir yeteneği bulunduğunu örneklerle anlatan yöneticiler, “Kaleci Fabri’nin nerelere geldiği ortada… Gomez’ler, Babel’ler, Cenk’ler Beşiktaş ailesinin katkısıyla kariyerlerini diriltti ya da zirveye taşıdı. Karius'u yalnızca Şampiyonlar Ligi finalindeki performansıyla değerlendirmek hata olur. Süper Lig için elit seviye sayılabilecek kaleci. Şampiyonluk yarışında bize büyük katkı sağlayacağına inancımız tam, kendi de kazanır” görüşünde.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX