0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Haziran 2017 Çarşamba 09:00:00 - Güncelleme:28 Haziran 2017 Çarşamba 10:20:00

Beşiktaş Pepe için 10 milyon euro'yu gözden çıkarttı

Beşiktaş, 34 yaşındaki yıldız stoper için 10 milyon euro’yu gözden çıkarttı.

Taraftarı ayağa kaldıran Pepe transferinde Siyah-Beyazlı yönetim, kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Beşiktaş, 2 yıllık sözleşme için yaptığı teklifi 10 milyon Euro’ya yükseltirken, geri sayım başladı.
 
Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı öncelikli hedef olarak belirleyen Beşiktaş, transfer politikasını da buna göre belirliyor. En sıkıntılı bölge olan stopere, kalitesi tartışılmayacak bir isim almak isteyen Siyah-Beyazlılar’da gündemin 1 numaralı maddesi; Pepe. Real Madrid’ten ayrılan Portekizli yıldızı kadrosuna katmayı hedefleyen Beşiktaş, taraftarının yaşadığı müthiş heyecanı göz önünde bulundurarak tüm kozları oynuyor.
 
34 yaşındaki futbolcuya yaptığı yıllık teklifi 5 milyon Euro’ya yükselten Kartal, artık cevap beklemeye başladı. Toplamda 2 senelik mukavele için 10 milyon Euro’yu gözden çıkartan yönetim, bonuslar ve primleri de bu rakamın içine dahil etti.
 
PSG de onun peşinde
 
Son günlerde PSG ile adı anılmaya başlayan Pepe, önümüzdeki günlerde kesin kararını verecek. Fransız ekibinin ülkedeki yüksek vergi nedeniyle bu rakamlara çıkmasının zor olduğu belirtilirken, Başkan Fikret Orman gelişmeleri yakından takip ediyor. Tam 10 sene Real Madrid forması giyen ve kaldırmadığı kupa kalmayan Pepe, geçen sezon toplam 18 resmi maçta forma giydi.
 
Alternatiflerde son durum
 
1-Badstuber

 
Pepe’nin 1 nuramalı alternatifi Holger Badstuber. Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki futbolcuyla ilgili en büyük sıkıntı, daha önce yaşadığı ciddi sakatlıklar. Siyah-Beyazlı kulübün profesyonelleri, Badstuber’in sağlık raporlarını detaylarıyla inceliyor. 1.90’lık Alman oyuncunun maliyeti, Pepe’nin neredeyse yarısı kadar.
 
2-Adil Rami
 
Adil Rami konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor... Hafta sonunda Fransa’ya bir ekip gönderen Beşiktaş Yönetimi, 31 yaşındaki futbolcu ve menaceriyle yeniden temas kuracak. Rami konusundaki sıkıntı, kulübü Sevilla’nın bonservis olarak 6 milyon Euro talep etmesi. Siyah- Beyazlılar’ın kafasındaki rakam ise 3 milyon Euro.
 
(Fanatik)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX