0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ekim 2016 Salı 14:10:00 - Güncelleme:18 Ekim 2016 Salı 14:12:00

Beşiktaş ile THY'den dev anlaşma! 3 yıl boyunca...

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Türk Hava Yolları, Beşiktaş futbol takımının havayolu ulaşım sponsorluğu hususunda üç yıllık anlaşma imzaladı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Türk Hava Yolları, Beşiktaş futbol takımının havayolu ulaşım sponsorluğu hususunda üç yıllık anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre Beşiktaş futbol takımı, üç yıl boyunca havayolu seyahatlerini Türk Hava Yolları’nın Beşiktaş armasıyla giydirdiği 180 yolcu kapasiteli Boeing 737-800 uçağıyla gerçekleştirecek.

İşbirliği anlaşmasının Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gerçekleşen lansman törenine Başkan Fikret Orman’ın yanı sıra; Ahmet Nur Çebi (II.Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden Sorumlu), Umut Güner (As Başkan, Futbol Transfer Komitesi Başkanı, Vodafone Arena’dan Sorumlu), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi’nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi), Erdal Torunoğulları (Dış İlişkiler, UEFA’dan Sorumlu), Hakan Kalkavan (Yeni Yatırımlar ve Tesisler Koordinatörü), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.), Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi’nden Sorumlu), Candaş Tolga Işık (İletişim: Basınla ilişkiler ve Beşiktaş medyasından sorumlu (BJK TV, BJK Dergi, Sosyal Medya...), Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi’nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi), Beşiktaş JK Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Uğur Gökhan Sarı, Futbol A Takım teknik kadro ve futbolcular, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ve Türk Hava Yolları yetkilileri katıldı. 

Teknik ekip ve futbolcular, Sabiha Gökçen Havalimanı’na Temsa’nın özel olarak hazırladığı Beşiktaş armalı takım otobüsüyle geldi.

Törende bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, şunları söyledi:

“Heyecanlıyım. Çok uzun zamandır hayal ettiğimiz bir gün. Beşiktaş’ın marka değerine çok önem verdik. Dünyanın en önemli havayollarından biri olan Türk Hava Yolları’yla damalı uçağımızın törenini yapıyoruz. İlker Beyi çok zorlardık, bize tahammül ettiler. Allah razı olsun her seferinde bizimle uğraştılar. İkna etmek kolay olmadı. Şahsım, yönetim kurulu arkadaşlarım ve camiam adına teşekkür ediyorum. Beşiktaş damalı otobüsümüz Napoli’de bizleri bekliyor. Kendi araçlarımızla, kendi uçağımızla seyahat edeceğiz. Türk Hava Yolları personeline, uçağın donatılmasında emeği geçen yöneticilere ve işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum.”

Başkan Fikret Orman, konuşmasının sonunda  Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı’ya üzerinde isminin yazılı olduğu 9 numaralı forma ve kartal heykeli takdim etti. İlker Aycı’da Başkanımız Fikret Orman’a Beşiktaş uçağının maketini hediye etti. 

Lansman töreni, Beşiktaş ailesi ve Türk Hava Yolları ailesinin özel uçağının önünde çektirdikleri toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Törenden sonra BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyeleri, şunları söyledi:

Ahmet Nur Çebi; “Geçmişe bakıyorum. Söyleyebileceğiz tek şey var. Hem gurur duyuyorum, hem demutlu oluyorum. Söyleyebileceğim tek şey var; nereden nereye.”

Hüseyin Mican; “Çok güzel, gurur verici. Bir spor kulübü adına ilk oluyor. Kartal Yuvaları’nda bunun maketini yaptıracağız. Hem uçak hemde otobüsün maketi olacak.”

Hakan Özköse; “Yapılanlarla çok gururlanıyoruz. Başkan ve yönetim kurulu olarak çok çalışıyoruz. Güzel şeylere imza atıyoruz. Feda, Gururlan ve Efendi dedik. İnşallah Napoli’yi yeneceğiz. Şampiyonlar Ligi’nde iyi yerlere geleceğiz. Tüm taraftarlarımızın göğsünü kabartacağız. Biz hep önemli markalarla birliktelikler yapıyoruz. Dünyanın büyük markalarının isimleri Beşiktaş ile anılıyor. Bu anlaşmaları çeşitlendireceğiz. Beşiktaş ilklerin takımıdır.”

Candaş Tolga Işık; “Tüylerim diken diken. Nereden nereye. Beşiktaş’ın geldiği noktayı göstermek için önemli bir şey. Gururluyum. Beşiktaşlılar beni iyi anlayacaktır. Müthiş bir duygu. Bunu yaşatan herkese teşekkür ediyorum. Bunu yapabilmek için çok uğraştık. Uçağımızla hep birlikte Napoli’ye gidiyoruz. Beşiktaş iyi şeyler yapıyor. Futboldan gelen güzelliklerin her dalına yansıması açısından iyi işlere imza atıyor. Bugün bu uçakla Napoli’ye gideğiz. Dünyanın en büyük kulüpleri kendi uçağıyla gidiyor. Daha yapacağımız çok şey var.”

Şafak Mahmutyazıcıoğlu; “Zaten büyüğü temsil ediyorduk. Uçağı olan global bir markayız. Gurur verici, tüylerimiz diken diken oldu. İnşallah Napoli’yi de devirir geliriz. Bugünü taçlandırmış oluruz. Gözlerim yaşarır gibi oldu. Gururlandım. Uzun zamandır konuştuğumuz bir şey. Başkanımız uzun zamandır uğraşıyordu. Çok mutlu oldum. Çok gurur verici.”

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX