0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Eylül 2019 Çarşamba 19:43:00 - Güncelleme:11 Eylül 2019 Çarşamba 19:44:00

Başkan açıkladı! Slimani transferi kapıdan dönmüş

Fransa Ligi takımlarından Bordeaux, Islam Slimani'yi transfer etmek istediklerini ancak Leicester'ın oyuncuyu Monaco'ya göndermeye karar verdiğini söyledi.

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 1 gol kaydederek hayal kırıklığı yaratan Islam Slimani, kiralık gittiği Monaco'da 2 maçta 3 gol atarak adından söz ettirdi.
 
Monaco'da ikinci baharını yaşayan Slimani için Fransa'dan bir transfer itirafı geldi. L'Equipe gazetesine konuşan Bordeaux Başkanı Hugo Varela, Cezayirli forveti istediklerini ancak alamadıklarını belirtti.
 
''GEÇEN SEZONDAN İYİ İLİŞKİLERİ OLDU HERHALDE''
 
Varela, ''Transferde 7 milyon euro bütçemiz vardı. Islam Slimani'yi almak istedik. Ocak ayından beri onunla ilgileniyorduk. Ancak Leicester, futbolcuyu daha ucuz bir fiyatla da olsa Monaco'ya gönderdi. Onların tercihi bu yönde oldu. Sanırım geçen sezondan Adrien Silva transferinde iyi ilişkileri oldu ve bunu kullandılar.'' sözlerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX