0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Şubat 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:11 Şubat 2019 Pazartesi 09:30:00

Bambaşka bir Beşiktaş

Burak, Ljajic ve Lens’e Kagawa’nın da katılmasıyla hücumda harikalar yaratan Kartal, ilerisi için camiayı umutlandırdı. Golcü bir kimliğe bürünen Siyah-Beyazlılar, ilk yarıda 17 maçta 28, ikinci yarıda 4 maçta 12 gol attı.

SANTRFOR HASRETİ DİNDİ

 SÜPER Lig’in 2. yarısına 4 maçta 10 puanla başlayan Beşiktaş’ta yüzler gülüyor. İlk yarıdaki 17 maçta 28 gol atan Kartal, Şenol Güneş döneminin gol yollarındaki en düşük dönemini geçirmişti. 2. yarıda ise bambaşka bir Beşiktaş ortaya çıktı. 4 maçta 12 gol atan Kartal, yeni hücum anlayışıyla önümüzdeki haftalar için umut saçtı. Burak Yılmaz’ın Bursaspor’a attığı 2 güzel gol ise Demba Ba, Gomez, Cenk&Aboubakar sonrası hasret duyulan golcü özlemini dindirmiş görünüyor.

HERKES GOLLERİNİ GÖRÜYOR

BURAK Yılmaz’ın “tam bir üst düzey santrfor işi” olarak nitelenen gollerine taraftarlar kadar Şenol Güneş de çok sevindi. Tecrübeli çalıştırıcının gollerden sonra ellerini yumruk yapıp havalara sıçraması gözden kaçmadı. Maçın ardından, transferinde büyük rol oynadığı Burak Yılmaz’a övgüler dizen Güneş, “Örnek gösterilmesi gereken bir isim. Golden çok takımın oynamasına etki ediyor. Herkes golleri görüyor ama bu yönü de güçlü” diyerek takımın oyun anlayışındaki gelişime işaret etmişti

YENİ HÜCUM DÖRTLÜSÜ

 KALAN haftalarda Beşiktaş’ın en büyük kozu Burak Yılmaz’lı hücum hattı olacak gibi görünüyor. Ljajic’in çalışkanlığı ve üretkenliğiyle Oğuzhan’ın iyi günlerini hatırlatması, sağ kanatta Lens’in yavaş yavaş kendine gelmesi, teknik becerisi yüksek, oyun zekası kusursuz Kagawa’nın da takıma katılması “goller devam edecek” sinyali veriyor. Orta sahadaki Atiba-Dorukhan uyumu ise Kartal’ı zirve yarışında çok büyük bir güç olmaya şimdiden aday duruma getirdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX