0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Ağustos 2018 Çarşamba 02:00:00 - Güncelleme:16 Ağustos 2018 Perşembe 10:58:00

Badou imzaya gelecek

Sarı-Kırmızılılar, Ndiaye konusunda İngilizlerin inadını kırdı… 27 yaşındaki orta saha ile görüşmeler devam ediyor… Senegalli, Galatasaray’ın 2 milyon 750 bin euroluk teklifini kabul ederse hafta sonu imzaya gelecek.

GÜNEŞ

İNGİLİZ TARAFTARLAR İSTEMİYOR

GALATASARAY Badou Ndiaye transferinde sona geldi… Stoke City taraftarının isteksiz futbolu nedeniyle protesto ettiği Senegalli oyuncu, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Brentford maçı kadrosuna alınmadı. İngiliz ekibi de bu tavrından dolayı Ndiaye’yi kiralık olarak gönderme karar aldı. Galatasaray’a haber gönderen İngiliz yetkililer, “Ndiaye’nin yıllık maaşını karşılayın. Biz bir ücret talep etmiyoruz” mesajını ileterek kiralanmasına onay verdi.

3.5 MİLYON EURO İSTEDİ

Sarı-kırmızılılar, bu gelişmenin ardından eski oyuncusunun menajeri William D'Avilla bir görüşme gerçekleştirdi. Ancak D’Avilla, Galatasaray’dan menajerlik ücretiyle birlikte 3 milyon 500 bin euro istedi. G.Saray yönetimi ise ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bu miktarı yüksek buldu… Ndiaye’den ücretini 2 milyon 750 bin euroya düşünmesini isteyen Sarı-Kırmızılılı yetkililer, menajerlik ücretiyle birlikte 3 milyon euro teklif etti.

HAFTA SONUNA KADAR GELECEK

SENEGALLİ oyuncu bu teklifi kabul ederse hafta sonuna kadar İstanbul’a gelip resmi sözleşmeyi imzalayacak. Devre arasında 16 milyon euroya Stoke City’ye satılan Ndiaye, İngiltere’de 13 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu, bu karşılaşmalarda 2 kez ağları sarstı ve bir defa da asist yaptı. Geçtiğimiz yıl Galatasaray’dan 2 milyon 750 bin euro alan Badou Ndiaye, Sarı-Kırmızılılar'da ise 17 maçta forma giymiş, 1 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX