0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Temmuz 2018 Cuma 01:00:00 - Güncelleme:13 Temmuz 2018 Cuma 01:00:00

Babel'de kritik gün

Flamengo’nun Babel için ilettiği 5 milyon euroluk teklifi az bulan ve 8 milyon euro isteyen Beşiktaş yönetimi, Brezilyalılar’ın “7 milyon son teklif, bugün karar verin” teklifiyle karşı karşıya… 

GÜNEŞ

HOLLANDALI DA SICAK BAKIYOR

■ BREZİLYA’NIN Flamengo kulübünün Ryan Babel ısrarı sürüyor… Globo Esporte'nin haberine göre, Hollandalı yıldız için Beşiktaş'a 7 milyon euro teklif eden sambacılar, bugün akşam saatlerine kadar Siyah-Beyazlılar’ın yanıtını bekleyecek. Görüşmelerin gecikmesine rağmen Flamengo cephesinde olumlu beklentilerin olduğu vurgulanan haberde Babel’in Brezilya macerasına sıcak baktığı vurgulandı. 5 milyon euroluk ilk teklifi geri çeviren Kartal, 8 milyon euro istemişti.

YÖNETİM SATIŞTAN YANA

■ YÖNETİCİLERİN büyük kısmı teknik direktör Şenol Güneş’in gitmesini en son istediği isim olan Ryan Babel’in satışına sıcak bakıyor. Hem 31 yaşındaki futbolcunun maaş yükünden kurtulmak isteyen Siyah-Beyazlılar, hem de futbolcunun sezon ortasında 32 yaşına girecek olmasından dolayı bu teklifin değerlendirilmesinin kulüp menfaatine olduğunu düşünüyor. Beşiktaş’la 1 yıl sözleşmesi kalan ve seneye boşa çıkacak olan başarılı hücum oyuncusu, Deportivo La Coruna’dan bedavaya alınmıştı.

ŞENOL GÜNEŞ İKNA EDİLECEK

■ AVUSTURYA kampının ilk antrenmanı öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Şenol Güneş, Babel’in transferinin sorulması üzerine, “Gidebilir. Başkan’a söyledim yerini çabuk doldurun diye… Messi ve Suarez’e bakıyoruz” şeklinde esprili bir yanıt vermişti. Sık sık “Ben kimsenin satılmasını istemem ama kulüp menfaatleri bunu gerektiriyorsa da saygı duyarım” diyen Güneş’in Babel’in satışına da karşı olduğu ancak yönetimin kendisini ikna edeceği aktarıldı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX