0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ekim 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:17 Ekim 2019 Perşembe 08:00:00

Avcı’nın sistem çıkmazı

Son 15 sezonun en kötü başlangıcını yapan ve 4 maçtan ikisini kaybeden Kartal’da, eleştiri okları Abdullah Avcı’ya çevrildi. Sezon öncesi “Sabır istemiyorum, destek istiyorum” diyen Avcı, takımın özellikle deplasmandaki kötü futboluna çözüm bulamıyor.

GÜNEŞ

■BEŞİKTAŞ’TA kazan kaynıyor… Siyah-Beyazlılar, 2 haftalık milli aranın ardından karşılaştığı ligin yeni ekibi Gazişehir Gaziantep’ten 3 gol yerken, eleştiri okları teknik direktör Abdullah Avcı’ya yönelmeye başladı. Anlaşma imzaladıktan hemen sonra yaptığı açıklamada taraftarlara, “Sizden sabır istemiyorum, destek istiyorum” diyen Avcı, verilen tüm desteğe rağmen gelinen noktada “Sabır” istemek zorunda kaldı. Yönetimin arkasında olduğunu deklare etmesine rağmen Abdullah Avcı’yı kritik günler bekliyor

SİSTEMİNİ OTURTAMADI

 ■ YENİ bir sistem oturtmaya çalışan tecrübeli çalıştırıcı, bunda henüz başarılı olamadı. Avcı, ligde 4 karşılaşmada 360 dakika yönettiği takımına sadece Rizespor maçının ilk 45 dakikasında istediği futbolu oynatabildi. O karşılaşma da iç sahada beraberlikle sonuçlandı. Avrupa’daki hazırlık maçlarını gol atamadan tamamlayan Beşiktaş, Süper Lig’de ilk 4 haftayı eksi averajla tamamlayarak taraftarlarını da üzdü. Özellikle 2 deplasman maçında 6 gol yiyen Avcı’nın takımı, savunmasında büyük açıklar veriyor.

3 MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

 ■ SİYAH-Beyazlı takım, önümüzdeki iki hafta içinde UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda Slovan Bratislava, Süper Lig’de ise içeride Medipol Başakşehir ve dış sahada da Trabzonspor ile çok önemli maçlara çıkacak. Bu karşılaşmalarda istenilen sonuçların alınmaması halinde Kara Kartal’ın şampiyonluk şansı çok azalacak ve Abdullah Avcı’nın koltuğu sallanma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Beşiktaş’ın bu zorlu karşılaşmada 3’te 3 yapması halinde ise her şey yoluna girecek.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX