0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Ocak 2018 Çarşamba 14:00:00 - Güncelleme:03 Ocak 2018 Çarşamba 14:04:00

Asamoah tamam, sıra Juventus'ta!

Cim Bom’da Asamoah operasyonu başlıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, bu hafta İtalya’ya çıkarma yaparak Ganalı futbolcu için Juventus’la masaya oturacak. İddiaya göre Aslan, 29 yaşındaki sol bekle anlaştı, şimdi sıra Juve’yi ikna etmekte...

Galatasaray’da kritik transfer haftası başladı. Sarı-Kırmızılılar sol bek adayları arasında 1 numarada yer alan Kwadwo Asamoah’ın transferi için bu hafta İtalya’ya çıkarma yapacak. 29 yaşındaki futbolcuyu sezon başından beri isteyen Galatasaray’ın, tecrübeli sol bekle prensip anlaşmasına vardığı iddia ediliyor. Buna göre bu transferde Cim Bom’un önündeki tek engel, Juventus’u ikna etmek olacak. İtalyan kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Asamoah’ın bonservisi için, Galatasaray’ın 2 milyon Euro’luk bir teklif yapacağı öğrenildi. Bu şekilde transfer pazarlığına start verilmiş olacak.

Onlar da Telles’i istiyor

Bu arada Juventus da Galatasaray’ın eski sol beki Alex Telles’in peşinde. Sarı- Kırmızılılar’ın 6.5 milyon Euro’ya Porto’ya sattığı Brezilyalı futbolcu için 30-40 milyon Euro civarında paralar konuşuluyor. Juventus’un bu transferdeki en ciddi rakibi Chelsea. Eğer Juve, Telles’i kadrosuna katabilirse, Asamoah’ın transferine izin verecek. Galatasaray cephesi de süreci yakından takip ediyor.

(Fanatik)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX