0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Aralık 2019 Cumartesi 10:21:00 - Güncelleme:14 Aralık 2019 Cumartesi 10:25:00

Ali Koç ve Emre devreye girdi! Etiler'de sürpriz zirve!

F.Bahçe Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu ve Ozan Tufan’la Nusret’te öğlen yemeği yedi. Görüşmede Ozan’ın transferi gündeme geldi. Genç oyuncu kulübünde kalmak istediğini söyledi. Pazarlıklar sürüyor.

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Ozan Tufan’ın kulüpte kalması için bizzat Başkan Ali Koç devreye girdi. Daha önce Comolli ve yöneticilerle yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlayamayan Ozan’la Başkan Ali Koç ve kaptan Emre Belözoğlu Perşembe günü Nusret’te öğlen yemeği yedi. Sivasspor maçı öncesi gerçekleşen yemekte, Ozan’ın yeniden mukavele imzalaması ve Sivasspor maçı hakkında görüşmeler yapıldığı öğrenildi. Başkan Ali Koç’un, Ozan’a “Sen içini ferah tut. Futboluna bak. Sözleşme konusunda endişen olmasın. Senin için en iyisini yaparız” dediği bildirildi.

‘OCAK’TA İMZA ATTIRILACAK

Başkan Ali Koç’un görüşlerini destekleyen kaptan Emre Belözoğlu da, Ozan’a kalması konusunda telkinde bulundu. Böyle bir kararın hem Fenerbahçe hem de oyuncu için iyi olacağını söyledi. Ozan’ın sözleşmesini sezon sonuna bırakmak istemeyen Fenerbahçe, ara dönemde 3 yıllık imzayı attırmak niyetinde. Ancak Ozan Tufan’ın 4 yıllık imza ve 3 milyon euro ücret talep ettiği belirtiliyor  (Aksam.com.tr/ Orçun Özateş)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX