0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Şubat 2017 Cuma 15:58:00 - Güncelleme:24 Şubat 2017 Cuma 16:00:00

Ahmet Nur Çebi: Olympiakos bu kuraya üzülmüştür

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi kura çekimi sonrası açıklamalarda bulundu.

 Çebi'nin açıklamaları şu şekilde:

''Son 16'ya kalan takımların hepsi bence güçlü ve değerlidir, Olympiakos Beşiktaş çıktığına üzülmüştür diye düşündüm. Ben avantajlı bir kura diyemem çünkü Beşiktaş'ı bu kupadaki herkesten kuvvetli görüyorum. Lig ve Avrupa bizim için eşit derecede önemli. Ben de deplasmandaki maçı izlemeye Atina'ya gideceğim. Bu kupaya çok yakın olduğumuzu düşünüyorum, kazanabileceğimize inanıyorum. İki kulvarda da başarıya gidebilecek gücümüz var. Üzerimizde ağır bir sorumluluk var, Türkiye'yi temsil edeceğiz bunun bilincindeyiz. Keşke rakiplerimizde turu geçseydi beraber yürüseydik.

Galatasaray, yöneticileri bizi yemeğe davet ettiler, biz de onları davet etmiştik. Rekabetten önce dostluk var, ama bütün maçlar artık derbi niteliğindedir. Dursun Özbek'e de yapacağı ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz de onlara yapmıştık karşılığını alıyoruz.

Hakemlerle ilgili çok konuşmamak gerekiyor, bizim için hakemlerin ismi önemsiz, önemli olan hakemlerin hata yapmaması ve güzel bir maç yönetmesi. Beraberlik düşüncesinde değiliz %100 kazanmak için oynayacağız, ayrıca matematik olarak şampiyonluğumuzu ilan edene kadar kendimizi şampiyon olarak görmüyoruz.

Biz hocamızdan memnunuz, hocamızda bizi istiyor ve biz ne olacağını biliyoruz. Derbi öncesi bunları konuşmak doğru değil, taraftarlarımızda maça büyül ilgi gösterdiler kendilerine ayrılan biletleri tükettiler. Umarım centilmence bir mücadele olur.''

Ajansspor

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX