0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mart 2018 Salı 19:29:00 - Güncelleme:20 Mart 2018 Salı 19:30:00

A Milli Takım, İrlanda ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü

A Milli Futbol Takımı, İrlanda Cumhuriyeti ve deplasmanda oynayacakları Karadağ karşılaşmasının hazırlıklarına TFF Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde hazırlıklarına devam etti.

A Milli Futbol Takımı, 23 Mart Cuma günü Antalya'da oynayacağı İrlanda Cumhuriyeti maçının hazırlıklarına devam etti. Riva'da bulunan Hasan Doğan ve Kamp Eğitim Tesisleri'nde teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde gerçekleştirilen çalışma düz koşuyla başladı. Antrenmanın devamında istasyon çalışması yapan Milliler pas çalışması ve 5'e 2 top kapma oyunuyla çalışmaya devam etti. Kaleciler ise antrenör eşliğinde koşunun ardından takımdan ayrı olarak çalıştı.

Çalışmada sol baldırında sakatlığı bulunan Cenk Tosun, bağırsak enfeksiyonu geçiren Hakan Çalhanoğlu ve sağ ayak travması bulunan Selçuk İnan takımdan ayrı olarak çalıştı.

TFF Başkanvekilleri  Ali Dürüst ve Servet Yardımcı da çalışmayı saha kenarında takip etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX