0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mayıs 2019 Cumartesi 07:25:00 - Güncelleme:25 Mayıs 2019 Cumartesi 13:45:00

Meteoroloji’den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul başta olmak Ankara, Samsun, Sinop ve Çorum için yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden İstanbul için son dakika hava durumu ve yağış uyarısı geldi. Bu sabah İstanbullular yoğun yağış ve gök gürültüsüne uyandılar.

Meteoroloji’den İstanbul için son dakika hava durumu ve yağış uyarısı

MARMARADA GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK VAR

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgedeki hava sıcaklığında önemli değişiklik olmayacak.

Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı bölge genelinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Akşam saatlerinden itibaren parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin edilen bölgede rüzgarın güney ve güneybatı (lodos) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında kuvvetlice (20-40 km/s) esmesi bekleniyor. Meteorolojiden Marmaraya tahmini Marmara için tahmin yapmışlar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul başta olmak üzere birçok il için son dakika hava durumu ve yağış uyarısı geldi. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde sabah saatlerinden itibaren kapalı ve yağışlı bir hava hakim durumda. Bu sebepten dolayı bireylerin de hava durumu araştırmaları da artmış durumda bulunuyor. 

Meteoroloji’den İstanbul için son dakika hava durumu ve yağış uyarısı

METEOROLOJİ 5 İLİ UYARDI

İstabul, Ankara,Samsun, Sinop ve Çorum'da Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış ve Dolu Yağışı Bekleniyor!

ELAZIĞ, MALATYA, ADIYAMAN, TUNCELİ VE BİNGÖL İÇİN FIRTINA UYARISI

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya,Adıyaman, Tunceli ve Bingöl için saatte 100 kilometreyi bulabilecek kuvvetli fırtına uyarısı yaptı.

Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada,"Yaptığımız son tahminlere göre 25.05.2019 Cumartesi günü Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk sahasında bulunan Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (60-80 km/sa), hamleli olarak yer yer kuvvetli fırtına (90-100 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.Oluşması muhtemel çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir"denildi.

Haftalık Hava Tahmini (25 - 31 Mayıs 2019)

Haftalık Hava Tahmini (25 - 31 Mayıs 2019) 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden önümüzdeki 5 gün için hava durumu raporları hazırlandı. İşte Meteoroloji'nin hazırladığı 5 günlük hava durumu raporu…

Hafta sonunda azalarak mevsim normalleri civarında seyredecek olan hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren tekrar hissedilir derecede artarak mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Orta Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Karadeniz'de sağanak ve fırtına bekleniyor

Orta Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Karadeniz'de aralıklı ve yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz ile Karabük, Bartın, Kastamonu, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Ağrı, Şırnak, Batman, Bitlis çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden esen rüzgarın etkisini artırarak hızı yer yer saatte 40-70 kilometre olan kısa süreli fırtınaya dönüşeceği öngörülüyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX