0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mayıs 2019 Salı 17:09:00 - Güncelleme:21 Mayıs 2019 Salı 17:10:00

Fatih Terim, Ümit Davala ve Orhan Ak PFDK'ya sevk edildi

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenör Ümit Davala ve Başakşehir'de yardımcı antrenörlük yapan Orhan Ak, Başakşehir maçında yaşanan olaylar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başakşehir maçındaki "saldırısı" ve "tedbire uymaması", yardımcı antrenör Ümit Davala ise "sportmenliğe aykırı hareketi" ve "tedbire uymaması" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Öte yandan Medipol Başakşehir yardımcı antrenörü Orhan Ak da tedbirli olarak PFDK'nın yolunu tuttu.

PFDK'NIN KARARI NE OLACAK?

TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya sevk edilen Fatih Terim'in 3-5 arasında men cezasına çarptırılması bekleniyor. Ayrıca Başakşehir ile oynanan maçta hakem tarafından tribüne gönderilmesine rağmen maç sonunda sahaya girerek şampiyonluk kutlayan Fatih Terim'in talimatlar gereği 4 maç men cezası ile cezalandırılacağı ve böylelikle Terim'in toplam cezasının minimum 7 maç olabileceği öğrenildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX