0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Şubat 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:22 Şubat 2019 Cuma 08:00:00

'Resimleri var altında logo yok'

Başkan Erdoğan, Ankara'da CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ın afişlerinin altında parti logosu olmamasını eleştirdi, “Aday bilinsin ama kimin adayı anlaşılmasın diye bunu yapıyorlar” dedi. 

Devlet Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, dün Denizli 29 Ekim Bulvarı ve Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinglerde vatandaşlara seslendi. Konuşmasında 'zillet ittifakı'nı CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın seçim afişleri üzerinden sert sözlerle eleştiren Erdoğan, “Ankara'da çok enteresandır, zillet ittifakı adayının resimleri var ama resimlerinin altında CHP'nin logosu yok, HDP'nin logosu da yok. Aynı şeyi diğer illerde de yapıyorlar, niye biliyor musunuz? Çünkü aday bilinsin ama kimin adayı olduğu anlaşılmasın diye bunu yapıyorlar” diye konuştu. 

BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ DESTEKLİYOR 

Denizli'nin 24 Haziran'da, yüzde 50 oy oranıyla Cumhur İttifakı'na oyunu vererek Denizli'de “bir numara” yaptığını hatırlatan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şu anda Cumhur İttifakı'nın karşısında kimler var? Zillet ittifakı var, illet ittifakı var. Peki bunun içinde kimler var? CHP, PKK terör örgütünün siyasi temsilcisi olan HDP, bunun yanında söylemek istemem ama adı İYİ Parti olan İP var, bir de Saadet var. Benim milletim bölücü terör örgütünün desteklediği kişilere oy verir mi? Denizli'de verir mi? İşte zillet ittifakına, illet ittifakına, inşallah 31 Mart'ta bir Osmanlı tokadı yakışır değil mi? 

KUMANDALARI KANDİL VE PENSİLVANYA'DA 

Cumhur İttifakı'nın karşısına içinde terör örgütünün siyasi uzantılarının da olduğu dörtlü bir çete çıkardılar. Bu dörtlü çetenin kumandasını da Kandil ve Pensilvanya'ya verdiler. Dörtlü çetenin seçim stratejilerinden, aday listelerine kadar tüm süreci Pensilvanya'daki şarlatan, Kandil'deki terör baronları yönetiyor. Acaba niye CHP, HDP ile iş birliği yapıyor? Bu HDP'nin arkasında kimler var? Terör örgütü var. Kandil'deki terör elebaşıları HDP ile beraber CHP'ye de siyasi koçluk, seçim danışmanlığı yapıyor. 

ÇIKIP TEK KELİME DAHİ ETMİYOR 

Geçen hafta bir tanesi çıkmış 'AK Parti'nin karşısında kim varsa onunla birlikte olun' diyor. Örgütün Meclis'teki temsilcileri de 'Şuralarda kazanacağız, Batı'da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz' diye beyanatta bulunuyor. Çok daha vahimi, terör elebaşılarının dolaylı destek açıklamasından hiçbir CHP yöneticisi rahatsız olmuyor. Bu utanç sahnesi karşısında CHP'nin başındaki zat tek kelime dahi etmiyor. 'Ne münasebet, bizim terör örgütünün desteğine ihtiyacımız yok' demiyor, diyemiyor.” 

CHP'NİN TUZU ÇOKTAN KOKTU

Denizli mitinginde, “Et kokarsa tuz basılır, tuz kokarsa ne çare” atasözüne atıfta bulunan Erdoğan, şunları kaydetti: “Maalesef CHP'de tuz çoktan kokmuştur. CHP, mevcut yönetim elinde içine, düştüğü ihanet çukurunda günden güne daha fazla boğulmaktadır. Ülkemizdeki ana muhalefet partisinin böyle bir duruma düşürülmesi gerçekten üzüntü vericidir.” 

Vatandaşlar apartmana Başkan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'la fotoğrafının yer aldığı poster astı.

FIRSATÇILARA DERS VERME KUYRUĞU

Erdoğan, tanzim satış uygulamasını 'kuyruk' iddiasıyla gölgelemeye çalışanlara “Bu yokluk değil bereket kuyruğudur” diye yanıt verdi. 

Belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu belirten Erdoğan, “Bunlar, bu işlerden anlamaz. Bunların işi '3 Y', yolsuzluk, yasak, yokluk... Diyorlar ki 'AK Parti kuyruk getirdi.' İki kuyruk var, bir kuyruk yokluklar kuyruğudur. Bu, CHP'nin dönemlerine rastlar. Burada yaşça benim kıratımda olanlar veya daha büyük olanlar bilir. Yağ kuyruklarını, benzin kuyruklarını, ekmek kuyruklarını bilirler. İktidarda CHP, SHP vardı. Birbirinden farkı var mı bunların? Şimdiki kuyruk yokluk kuyruğu değil, bereket kuyruğu, varlık kuyruğu. Nedir? Fırsatçılara ders verme kuyruğu” diye konuştu. 

ÜRETEN VE TÜKETEN KAZANDI 

Vatandaşın tanzim satış noktalarında yüzde 50 daha ucuz sebze ve meyve aldığına işaret eden Erdoğan, Isparta'da depolarda 400 bin ton elma olduğunu öğrenince, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı arayarak, “Hemen bir talimat ver. Biz buranın elmasını tanzim satışlara gönderelim. Çok ucuz fiyatla elmaları bu depolardan kaldırmış olalım” dediğini anlattı. Kazananın, üreten ve tüketen olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Biz haksızlığa fırsatçılığa 'dur' diyoruz. Bundan sonra da bunu yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

KİRLİ HESAPLARI OLANLAR RAHATSIZ

Türkiye'nin Suriye ve Irak'la ilgili attığı adımların, bu ülkelerle ilgili planları, kirli hesapları olanları rahatsız ettiğinin altını çizen Erdoğan, “Gezi olayları, 17-25 Aralık girişimi, 15 Temmuz darbe teşebbüsü, DEAŞ'tan PKK'sına kadar farklı terör örgütlerinin aynı anda üzerimize salınması bu rahatsızlıkların birer dışavurumudur” dedi. Erdoğan, “Milletimin huzurunu kaçıranları, biz huzursuz edeceğiz. Gabar, Cudi, Tendürek, Kandil'e, girdik mi? İnlerinde bunları bitirdik mi? Size o sözü vermemiş miydim? İnlerine gireceğiz dememiş miydim? Hâlâ peşlerindeyiz. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. Anlarlar veya anlamazlar. Bilsinler ki bundan sonra da peşlerindeyiz” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX