0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Aralık 2018 Salı 14:57:00 - Güncelleme:04 Aralık 2018 Salı 19:00:00

Başkan Erdoğan: Cumhur ittifakını çok diri tutmamız lazım

Başkan Erdoğan, "Önemli sayıda ilçe belediye başkanımız değişecek. Bunu iyice değerlendiriyoruz. Bu konuda Sayın Bahçeli ile de görüşmemiz gerekiyor. Bizim Cumhur İttifakı'nı diri tutmamız gerekiyor." dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arjantin'deki G20 Liderler Zirvesi'nin ardından gerçekleştirdiği Paraguay ve Venezuela ziyaretlerini tamamlayarak özel uçakla Ankara'ya geldi.

Başkan Erdoğan Latin Amerika seyahati dönüşü açıklama yaptı.

AK Partinin İstanbul adayı Binali Yıldırım mı

Başkan Erdoğan'In açıklamalarından satırbaşları;

"Günümüzün en büyük insani yansımalarından biri olan yasa dışı göç hakkında görüş alıverişinde bulunduk. Dostum Maduro ile Venezuela'da ikili ilişkilerimizi ele aldık."

"Cumhurbaşkanı seviyesinde Paraguay ve Venezuela'ya ilk resmi ziyareti gerçekleştirdik. Paraguay'ın bizler için önemli bir dost olduğunu gördüm. Ziyaretimizden kısa bir süre önce büyükelçiliğimizi faaliyete geçirdik. Onlar da Türkiye'de açacaklar. Latin Amerika ülkeleri ile olan ilişkilerimizi devam ettireceğiz inşallah."

Venezuela ile ilişkileri geliştirmek adına 9 adet anlaşma imzaladık.

"İSTİKLAL MARŞI'MIZI OKUMALARI, MANİDARDIR"

Venezuela'da dostum Maduro ile bir araya gelerek somut işbirliği imkanlarını ele aldık. Venezuela'da tören kıtasında yer alan askerlerin ve çocukların 'İstiklal Marşı'mızı okumaları, ayrıca eşimin onların okuluna gittiğinde 'Sarı Kız'ı bizzat çocukların söylemesi ve 2 günde ezberlemeleri manidardır.

"SN. BAHÇELİ İLE MUTLAKA BİR ARAYA GELMEK GEREKİYOR"

"Önemli sayıda ilçe belediye başkanımız değişecek. Bunu iyice değerlendiriyoruz. Bu konuda Sn. Bahçeli ile de görüşmemiz gerekiyor. Bizim Cumhur İttifakı'nı diri tutmamız gerekiyor."

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX