0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ocak 2019 Cumartesi 14:30:00 - Güncelleme:19 Ocak 2019 Cumartesi 14:33:00

Havalimanlarında yarı yıl tatili yoğunluğu

Milyonlarca öğrencinin karnelerini almasının ardından başlayan yarı yıl tatili nedeniyle dünden beri, havalimanlarında yoğunluk oluştu.

Karnelerini alıp aileleriyle birlikte havalimanına gelen öğrenciler, gidecekleri yurt dışı ve yurt içi tatil merkezlerinde 15 günlük tatilin tadını çıkaracaklar.

YOĞUNLUKTAN DOLAYI TÜM BANKOLAR AÇIK TUTULDU


Havalimanlarında iç hatlar ve dış hatlar terminallerinde dün öğle saatlerinden beri yarıl yıl tatilinin de etkisiyle yoğunluk görüldü.

Terminal giriş noktalarında, check-in kontuarları ve pasaport kontrol noktalarında hareketlilik yaşandı. Yetkililer pasaport noktalarında yoğunluk yaşanmaması için tüm bankoları açık tuttu.

UZUN KYRUKLAR OLUŞTU

Yolcuların bilet işlemlerinin gerçekleştirildiği kontuarlarda ve pasaport kontrol noktalarında zaman zaman uzun kuyruklar oluştu.

Sabiha Gökçen Havalimanı yetkilieri, pasaport noktalarında, terminal giriş ve çıkışlarında ve kontuarlarda önlemlerini alarak büyük yoğunluklar yaşanmamasının önüne geçti.

(DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX