0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ocak 2020 Cuma 08:07:00 - Güncelleme:24 Ocak 2020 Cuma 08:13:00

Darbeci Sisi yönetimi yine haddini aştı! Türkiye'ye akılalmaz suçlama

Darbeci Sisi yönetiminden Libya ile ilgili asılsız iddialar gelmeye devam ediyor. Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri, Türkiye’yi 'Libya'da büyüyen karışıklık ve kaosun sebebi Türkiye. Türkiye, bu Arap ülkesine askeri müdahale peşinde' diyerek skandal suçlamalarda bulundu.

Mısır medyasında yer alan haberlere göre, Cezayir'de yapılan ve Libya'ya komşu 6 ülkenin dışişleri bakanlarının katıldığı toplantının açılışında konuşan Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri, "Libya'da büyüyen karışıklık ve kaosun sebebi Türkiye. Türkiye, bu Arap ülkesine askeri müdahale peşinde" diyerek büyük bir skandala imza attı.

DÜNYANIN TANIDIĞI MEŞRU HÜKÜMETE "TERÖRİST" DEDİ

Mısırlı bakan, Libya'daki çatışmanın sadece politik olmadığını savunarak, "Bu ülkedeki mevcut durum, doğrudan yerel terörist grupların faaliyetiyle ilgilidir. Suriye'den gelen aşırılık yanlıları bu gruplara destek veriyor" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'NİN KURDUĞU MASAYA YANCI OLMA ÇABASI

Şükrü, "Eğer Libyalı taraflar ve uluslararası toplum, Berlin konferansının sonuç bildirgesinde belirtilen yükümlülükleri üzerine alırsa Libya'ya barış ve istikrar gelecek" diye ekledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX