0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Aralık 2018 Pazartesi 17:32:00 - Güncelleme:31 Aralık 2018 Pazartesi 18:51:00

Düden Şelalesi kışın da turistleri büyülüyor

Yıllık 400 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği, farklı medeniyetlerin izlerini taşıyan Düden Şelalesi, büründüğü renkler ve gürül gürül akan suyuyla büyülüyor.

Turizmin başkenti Antalya'da her yıl 400 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Düden Şelalesi, renk cümbüşü ve gürül gürül akan suyuyla turistlerin yaz kış gözdesi durumunda.



HER MEVSİM ZİYARET

Antalya kent merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan şelaleyi, Çin'den Japonya'ya, Filistin'den Rusya'ya, Amerika'dan Almanya'ya farklı ülkelerden binlerce turist ziyaret ediyor. Yazın serinlemek, doğayla baş başa kalmak için çok tercih edilen Düden Şelalesi, kışın da misafirlerine iyi geliyor. Sonbaharın turuncu, yeşil, sarı, ve kızıl renklerinin bir cümbüşe çevirdiği şelalede hatıra fotoğrafı çektirenler, ırmağın kenarında saatlerce oturup, bu eşsiz güzelliği izlemenin keyfini çıkarıyor. Turistler, şelaledeki mağarada da güzel zaman geçiriyor.



GÖRMEDEN ÜLKELERİNE DÖNMÜYORLAR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Sağlık Eğitim Kültür ve Ticaret Limited Şirketi (ANSET) Genel Müdürü Gaye Doğanoğlu, şelalenin kışın da yoğun ilgi gördüğünü söyledi. "Markanın yazı kışı olmaz. Her mevsim yoğun ilgi var" diyen Doğanoğlu, kente gelenlerin şelaleye uğramadan gitmediğini ifade etti. Orta Avrupa, İskandinavya ve Orta Asya ülkelerinden, her milletten insanın şelaleyi ziyaret ettiğini aktaran Doğanoğlu, kente gelenlerin Düden Şelalesi'ne uğramadan gitmediğini vurguladı.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX