0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Kasım 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:18 Kasım 2019 Pazartesi 08:00:00

Emre 15 gün sonra dönüyor

G.Saray’da sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Emre Akbaba’nın dönüş tarihi belli oldu. Yıldız oyuncu, 15 gün sonra takımla çalışmalara başlayacak ve 2.yarı formasına kavuşacak.

GÜNEŞ

■ GALATASARAY’IN geçen sezon Çaykur Rizespor'la deplasmanda oynadığı maçta ayağı kırılan Emre Akbaba’yı dönüş heyecanı sardı. Sakatlığı sebebiyle sezonun ilk yarısında lisansı askıya alınan tecrübeli oyuncu, bireysel çalışmalarına devam ettiğini ve bir iki hafta içinde takımla çalışmalara başlayacağını söyledi. Formasını çok özlediğinin altını çizen Emre Akbaba, “İkinci yarıda maçlara çıkmaya başlayacağım inşallah” dedi.

4 AY ALÇIYLA DOLAŞTI

 ■ KULÜBÜN Youtube kanalına konuşan Emre, “İlk sakatlığımda ayağımda 4 ay alçı vardı. Kulübe gelip fitness çalışıyordum. Üst taraf sakat değildi sonuçta. Onun dışında evden pek çıkamıyordum. Play-Station oynuyordum. Maalesef, sıkılıyordum ama yapacak bir şey yoktu. İkinci sakatlığımda ise dönüşüm daha hızlı ve rehabilitasyon süreci daha hızlı oldu. Bunda kulüp doktorumuz Yener İnce'nin emeği büyük” diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX