0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2020 Çarşamba 15:16:00 - Güncelleme:29 Ocak 2020 Çarşamba 15:22:00

Beşiktaş yönetiminin Lucescu niyeti ortaya çıktı

Beşiktaş yönetimi, Mircea Lucescu yönetimindeki 'futbol aklına' pek sıcak bakmıyor.

TM Dijital Haber Merkezi

Önce Ali Naibi ardından Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta ‘futbol aklını’ yönetebilecek tecrübeli bir isim aranırken, camiada Mircea Lucescu’nun ön plana çıkması dikkatlerden kaçmadı.

BEŞİKTAŞ LUCESCU'YA SOĞUK BAKMIYOR

En son Türkiye Milli Takımı’nda başarısız bir deneyim yaşadıktan sonra boşta kalan ve şu sıralar adı sık sık Beşiktaş’la anılan Rumen teknik direktör için Ahmet Nur Çebi’nin herhangi bir girişiminin olmadığı belirtilirken, siyah beyazlı yönetimin 75 yaşındaki çalıştırıcıya hem maddi hem de manevi anlamda soğuk baktığı kaydedildi. Yıllık 2-2,5 milyon euro’dan aşağı istemeyeceği tahmin edilen Lucescu’nun günümüz futbolunu ne kadar yakından takip edip etmediği tartışma konusu olurken, Başkan Çebi’nin sezonu Sergen Yalçın’la bitirmeyi planladığı, önümüzdeki sezon içinse genç, dinamik, scout ekibiyle beraber çalışacak, kulübün yapısını iyi bilecek bir isimle el sıkışmayı düşündüğü ifade edildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX